Korslaget 2010
Korslaget 2010

Nervøs stemning i «Korslaget»-kulissene

Frykten for å ryke ut er stor. Se video.

De gjenværende korene i «Det store korslaget» begynner å føle på kroppen hvordan det er å kunne ryke ut. På korenes oppholdsrom er det et yrende liv mens programmet pågår, og noen er mer nervøs enn andre.

- Vi prøver å slappe av, og så nyter vi selvsagt de andre artistene, for det her er jo kjempebra, sier Trond Gunnar Solbakk fra Team Bjarne.

Han står på bakrommet og ser på TV at et annet kor synger. Selv skal han og koret synge sist denne dagen, og det byr på ekstra utfordringer for teamet.

- Nei, det er ikke ekstra nerver å være sist, men vi tenker jo på at de som skal stemme på oss har litt mindre tid i dag til å stemme, hvis de venter til etter at vi har vært på scenen, men dem som er med oss, støttespillerne våre, de begynner å stemme allerede nå, garantert, sier han.

Les også:Joddski: - Vi har ingen planer om å ryke ut

Les også: Brøndbo: - Her var jeg full for aller første gang

Svarer fansen

Det klikkes ivrig på flere mobiltelefoner på oppholdsrommet, men en av koristene med mobil i hånda forteller at det ikke er stemming han holder på med.

- Jeg svarer fansen, det er veldig viktig, sier Geir Arne Opdahl, også fra Team Bjarne.

Godt å være ferdig med konkurransen

I kulissene vandrer også høstens X Factor-vinner, Chand Torsvik, rundt . Han er glad han er ferdig med det å konkurrere på TV, og forstår at folk stresser rundt som de gjør i kulissene.

- Det er artig å være med litt her, men det er litt godt å være ferdig med den konkurransebiten. Det er koselig å være innom, men godt å vite at man ikke skal være her en hel høst, som jeg var, sier han til tv2underholdning.no og ler godt.

Chand var med som gjesteartist for Team Bjarne og sang sin egen sang, «Diamanten».

Se video fra den hektiske aktiviteten bak scenen mens sendingen pågår, i videoen øverst.

Les alt om «Det store korslaget» på programmets egen hjemmeside her.