Kari Lutro og Trude Mostue med katten Bodil. (Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX)
Kari Lutro og Trude Mostue med katten Bodil. (Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX)

NRK-kjendis besøker Trudes klinikk

NRK-meteorolog Kristen Gislefoss kommer til klinikken med Bichon Frissée hunden sin Cæsar, som kaster opp og har diaré.

Kristen Gislefoss sin hund Cæsar er syk. Cæsar fikk et flått bitt tidligere i sommer og Kristen er nå redd at hunden hans kan ha blitt smittet av borrelia-bakterien. Maud undersøker Cæsar og tar en blodprøve, og Kristen er redd for at hunden hans kan være smittet av borrelia smitte.

Katrine og Steffen bor og jobber i Oslo og har aldri hatt hund før, men nå ønsker de seg veldig en mops. Sammen driver de butikken Zilk på Grünerløkka, og dersom de skal kunne ha en hund er de helt avhengige av at den kan være i butikken når de er på jobb. Trude lar Katrine og Steffen få låne mopsen Desirée over to dager, for å se om de vil trives som hundeeiere. Vil de greie å holde styr på Desirée i butikken?

På klinikken får Anja inn en nakenrotte som har øyeproblemer. Nakenrotta Heike mistet det ene forbenet sitt da hun var liten og har siden bare hatt tre ben. Det gjør at hun sliter med å få vasket øynene sine skikkelig, og nå er eieren Irene bekymret for Heike. For at Anja skal få sett ordentlig på øynene til Heike må hun legges i narkose, og det gjør eier Irene veldig nervøs.

Se «Dyrlegene» på TV 2 kl. 20.30.