Team Joddski (Foto: Thomas Reisæter/)
Team Joddski (Foto: Thomas Reisæter/)

Joddski: - Vi har ingen planer om å ryke ut

Tre av artistene i «Korslaget» har fredag urpremiere på sine nye låter. Se hvem her.

Låtvalget i «Det store korslaget» er viktig for å nå fram til publikum hjemme i stua, og denne uken gjør tre av artistene noen dristige valg. De lanserer like godt egne låter i programmet, og gir seerne toner de aldri har hørt før.

Vinni fra Paperboys gjorde dette i forrige runde av programmet, og røk ut samme kvelden som låten var lansert, men dette skremmer ikke årets artister.

- Vi har ingen planer om å ryke ut, så den problemstillingen forholder vi oss ikke til før klokken fem på ni på fredag, sier Jørgen Nordeng når vi spør om det ikke er et litt vel dristig valg.

Kjenner refrenget

Jørgen mener den nye låten til Joddski er melodiøs nok til å funke i Korslaget, og refrenget har han tro på at mange skal kjenne litt igjen.

- Refrenget er basert på en låt fra Tramteateret som gikk som en serie i Halvsju på NRK på 80-tallet. Derfor håper vi at folk skal kjenne den igjen, sier han og legger til at de nå har øvd den inn med koret og at det høres veldig bra ut.

Kult å gjøre noe med koret

Håvard synes også det er ekstra kult å kunne gjøre noe med koret som ikke bare er å hente fra andre artister, men som blir mer personlig når det er deres låt.

- Det er veldig kult å gjøre noe eget med koret. De gamle Tungtvann -låtene var lite melodiøs, så de var vanskelig å gjøre med kor, men denne funker veldig bra, sier han til tv2underholdning.no.

De andre artistene som lanserer egne låter fredag kveld er Simone fra D’sound og Åge Sten Nilsen med en Wig Wam låt.

Dette er låtene korene skal fremføre i fredagens program:

Egen låt:

Team Åge: 'Do Ya Wanna Taste' (Wig Wam)

Team Bjarne: 'En Herlig Hem'lighet' (DDE )

Team Joddski: 'Sannhets Serum' (Joddski)

Team Simone: 'All of the time' (D'sound)

Norsk 80-talls hit:

Team Åge: 'Change the Attitude' (Return)

Team Bjarne: '10.000 Lovers' (TNT)

Team Joddski: 'Hvis jeg var deg' (Jokke & Valentinerne)

Team Simone: 'Tsjeriåu' (Ravi)