Saab 600
Saab 600

Per Daniel kjente igjen alle mandagsbilene

Her er løsningen - og vinnerne - fra mandagens Broom-quiz.

- Det var ikke spesielt lett dette, nei. Særlig slet jeg med Saaben. Men jeg hadde en formening om alle fem bilene. Og etter litt leting rundt om på nettet var jeg temmelig sikker på at jeg hadde alle riktig, forteller Per Daniel Sørensen (39) fra Askøy.

Blant mange hundre innsendte svar, trakk vi ut ham som vinneren av mandagsbil-konkurransen. Blant de innsendte var det veldig mange som hadde både tre og fire riktige. Fem riktige var det bare 28 som hadde - og blant dem altså Per Daniel.

Brukte en halvtime

- Du sendte inn svaret ditt kl tre på natta - betyr det at du grublet lenge på dette?

- Neida, jeg brukte nok ikke mer enn en halvtime. Sliter litt med å sove og jeg kunne jo ikke legge meg før jeg hadde klart dette, sier vinneren som snart får Brooms T-skjorte, caps og DVD i postkassen.

Per Daniel omtaler seg selv ikke helt overraskende som bilinteressert. Og quizer som dette er helt i blinken. Til daglig kjører han en VW Golf fra 1992. Men hva er drømmebilen?

Trøstepremier

- Det klarer jeg rett og slett ikke å svare på. Nei, det blir for vanskelig. Det er jo så utrolige mange fine biler!

Foruten førstepremie til Per Daniel sender vi også trøstepremier, Broom-caps, til Kjell Arne Moum og Hilde Espejord.

De fem bilene vi var ute etter merke og modell på var Peugeot 605, Chrysler Voyager, Audi Allroad, Land Rover Freelander og Saab 600. Under ser du dem i riktig rekkefølge. Vi takker alle som sendte inn!

mandagsbil
mandagsbil

mandagsbil-1
mandagsbil-1
mandagsbil-3
mandagsbil-3
mandagsbil-4
mandagsbil-4
mandagsbil-2
mandagsbil-2