Steinar Nilsen (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Steinar Nilsen (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Brann med full tillit til Steinar Nilsen

Branns styreformann forsikrer om at treneren sitter trygt.

Forrige uke avslørte TV 2 Sporten at Brann-trener Steinar Nilsen fikk kritikk fra spillergruppen i klubbens evaluering av 2009-sesongen.

Kritikken gikk i hovedsak på at treneren er livredd for å tape og er full av humørsvingninger og hissige utbrudd. I tillegg ble det etterlyst en klarere plan for klubbens offenive spill.

- Jeg lever veldig med resultatene, og tar veldig ansvar for dem. Det kan vel hende at det (utbruddene, journ. anm.) skjer, sa Steinar Nilsen til TV 2 Sporten før helgen.

Nå har Brann sett seg nødt til å gå ut og slå fast at Nilsen har klubbens fulle tillit.

«I ettertid har flere medier forsøkt å følge opp saken ved å stille spørsmål ved trenerens tillit i Brann. Det synes styreleder Hans Brandtun er uheldig. Klubben har skrevet kontrakt med Steinar Nilsen og Rune Skarsfjord ut 2011, og slike spekulasjoner er en ”ikke-sak” for styret og daglig leder.», heter det i en pressemelding på klubbens nettside.

Styreleder Hans Brandtun er sikker på at Nilsen og resten av trenerapparatet vil ta de nødvendige grepene for å gjøre det bedre i 2010.

- Det trekkes frem enkeltelementer fra en evaluering som for lengst er avsluttet og som i all hovedsak var positiv. Alle deler av klubben ble evaluert, og det er selvsagt ting vi kan forbedre. Men Steinar og teamet hans har gjort en god jobb med stramme økonomiske rammer, og er i ferd med å bygge opp noe vi tror vil bli veldig bra, sier Brandtun til Brann.no.