hopper til nett (Foto: ANNE CHRISTINE POUJOULAT, © samba/FL)
hopper til nett (Foto: ANNE CHRISTINE POUJOULAT, © samba/FL)

Dennis Hopper tar ut skilsmisse på dødsleie

Den kjente skuepilleren ligger dødssyk med kreft, men vil skilles fra kona.

Den kjente skuepilleren Dennis Hopper (73) har alvorlig prostata-kreft og ligger på dødsleie. Rundt seg har han familie og venner på sykehuset.

Femte kone

Victoria Duffy (41) er Hoppers femte kone og de har vært gift i 14 år og har datteren, Galen (7). Nå har han søkt om skilsmisse fra kona og det til tross for at han ligger på dødsleie hardt rammet av prostata-kreft.

- Det er en tragedie, og dessverre handler det mye om arv og hvem som har krav på hva. Det handler om å få kona mest mulig ut av testamentet forteller en god venn av paret til The Huffington Post.

Kreft

Hopper annonserte at han var rammet av kreft i Oktober i fjor, og han skal allerede i 2002 ha blitt diagnostisert med prostata-kreft. I tillegg til datteren Galen, som han har med sin siste kone har han tre voksne barn, Marin, Henry og Ruthanna fra tidligere ekteskap.

Fantastisk karriere

Dennis Hopper første rolle var allerede i 1955, i filmen «Rebel without a cause» sammen med James Dean. Hans meste kjente rolle, er kanskje fra filmen «Easy Rider» hvor han hadde hovedrolle og regisserte. Han er også en dyktig fotograf, maler og skulptør og har hatt utstillinger verden over.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»