Amr Zaki (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Amr Zaki (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Her er lørdagens Premier League-rykter

Amr Zaki er på vei tilbake til engelsk fotball, og Steven Gerrard ryktes til en viss spansk storklubb...

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Bytte på laget? Spill Premier League-manager nå

Arsenal: 
Arsenal har sikret seg den bolivianske midtbanespilleren Samuel Galindo. Det er ventet at han lånes ut til å en ny klubb umiddelbart. Ellers er Nicklas Bendtners vei tilbake fra skaden er blitt lengre etter at han skal ha forverret skaden under opptreningen. I tillegg har Sol Campbell omsider skrevet under på en ny kontrakt.

Aston Villa:
Aston Villa har avslått et bud på drøyt 25 millioner kroner fra Birmingham på Craig Gardner. Også Wolves skal være interessert.

Birmingham:
Manager Alex McLeish er klar til å starte samtaler med klubben - selv om Liverpool visstnok skal være interessert i skottens tjenester.

Blackburn:
Sam Allardyce hinter om at Blackburn kanskje er interessert i Middlesbroughs Gary O'Neil.

Bolton:
Boltons nye manager Owen Coyle har bedt fansen som drev Gary Megson bort fra klubben om å hjelpe Bolton ved å bli klubbens 12. mann i kampen mot nedrykk.

Burnley: 
Burnley har forhørt seg om Matthew Kilgallon, men skal ikke ha ønsket å følge opp interessen.

Chelsea:
Chelsea er interessert i Palermos danske stoppertalent Simon Kjær. Manchester City er selvfølgelig også nevnt som en aktuell klubb. Carlo Ancelotti sier også at det er meget viktig at Joe Cole signerer en ny kontrakt med klubben.

Everton:
Tony Hibbert må belage seg på fire uker på sidelinjen. Hibbert skal igjennom en brokkoperasjon. David Moyes sier at Everton også skal få problemer med å kompensere for tapet av Lucas Neill de neste ukene.

Fulham:
Roy Hodgson avviser ryktene om at Roma-spissen Stefano Okaka skal være nær en overgang.

Hull:
Tidligere Wigan-spiss Amr Zaki er bare en medisinsk undersøkelse unna å signere for Hull. 26-åringen var på lån i Wigan forrige sesong.

Liverpool:
Liverpool vil forsøke å stjele Milan Jovanovic foran nesen på AC Milan. Samtidig ryktes det at Benítez ønsker å bytte Ryan Babel med Sunderlands Kenwyne Jones. Og Real Madrid leder racet om signaturen til Steven Gerrard. Er kapteinen villig til å flytte på seg i sommer?

Manchester City:
City vil kjempe med nebb og klør for å kapre Palermos danske stoppertalent Simon Kjær. Chelsea er også interessert. En spiller som etter sigende ikke kommer til Eastlands-klubben er CSKA Moskvas Milos Krasic. Han skal ikke være interessert i å forlate Russland til fordel for Manchester. Roberto Mancini har også gitt Vladimir Weiss lov til å gå på utlån denne måneden.

Manchester United:
Alex Ferguson sier at et utlån av Ben Foster er fullstendig utelukket. Patrice Evra har storspilt for de regjerende mesterne denne sesongen, og lover at United kommer til å vinne serien også denne gangen. Dimitar Berbatov sliter med en skade, men har bestemt seg for å klare seg ut sesongen uten operasjon.

Portsmouth:
Avram Grant har advart klubbeierne mot å selge noen av spillerne bak ryggen hans i dette overgangsvinduet. Peter Storrie sier samtidig at det er urimelig at overgangsforbudet ikke blir fjernet.

Stoke City:
Stoke har gitt opp jakten på tidligere landslagskeeper David James.

Sunderland:
Kieran Richardson er ingen populær mann på Stadium of Light lenger. Ifølge The Times skal Sunderland ha tilbudt ham til Tottenham og Birmingham. Russell Anderson har gått gratis til Derby.

Tottenham:
Carlo Cudicini sier han vil gjøre alt han kan for å komme tilbake på fotballbanen etter den strygge trafikkulykken i fjor. Det synes også nå å være klart at supertalentet Sandro ikke kommer til Spurs.

West Ham:
Det foregår en intens maktkamp i kulissene om overtakelse av West Ham, med malaysiske Tony Fernandes og tidligere Birmingham-eier David Sullivan som de heteste kandidatene til å kjøpe opp klubben. Gianfranco Zola har bedt styret om å fullføre en overtakelse så raskt som mulig.

Wigan:
Nykomling Gary Caldwell sier at muligheten til å spille i Premier League veide tyngst da han bestemte seg for å signere for Wigan.

Wolverhampton:
Jody Craddock ser ut til få oppfylt ønsket om en ny kontrakt. Det blir i så fall hans åttende år i klubben. 34-åringen har spilt glimrende for Wolves denne sesongen, men hans nåværende kontrakt utløper i sommer.

DEBATT: Hvem ønsker du til din favorittklubb i Premier League? Ta debatten i kommentarfeltet under (krever innlogging/registrering)