REDDET: Den to år gamle jenta ble reddet ut av ruinene etter tre dager.
REDDET: Den to år gamle jenta ble reddet ut av ruinene etter tre dager.

Winnie (16 mnd) funnet levende etter 68 timer

Overlevde i ruinene uten vann og mat i nesten tre døgn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et australsk tv-team fra Channel 7 var med å redningsaksjonen av den lille jenta fra ruinene etter jordskjelvet i Haiti.

De var på stedet for å gjøre et intervju da de plutselig hørte barnegråt fra ruinene av det som en gang var hennes hjem.

TV-bildene viser en forvirret og redd, men tilsynelatende uskadd liten jente på armen til en redningsarbeider, som gir henne vann. Den lille jenta hadde ligget begravd i 68 timer uten vann og mat.

Hørte lyder

– Jeg har hele tiden hatt følelsen av at hun var veldig nær meg. Jeg hørte henne, hun var rett ved siden av, forteller David Celestino fra Den dominikanske republikk.

Han var med på den utrolige redningsaksjonen.

– Alt hun trengte var plass nok til å gå ut. Hun strakte seg mot meg. Hun så lyset og gikk mot det, forteller den lille jentas redningsmann.

374757

Gitt til onkelen

Foreldrene til 16 måneder gamle Winnie Tilin er døde, men heldigvis hadde hun en onkel i live, som kunne overta henne fra redningsmannskapene. Frantz Tilin hadde forlatt ruinene etter to døgn – uten håp om å finne noen i live.

– Alle var inne i huset. Jeg hadde to gutter der inne, min svigermor, en niese, to sønner og to søstre. Min kone er også der inne. Hun var gravid i femte måned, forteller han til den australske tv-kanalen.

Nå har mirakeljenta Winnie gitt et lite lyspunkt i tragedien i Haiti. (©TV 2/NTB)