Kenwyne Jones (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Kenwyne Jones (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

- Benítez vil bytte Babel med Kenwyne Jones

Men får kamp om signaturen av Aston Villa.

Følg Stoke - Liverpool kl. 13.45 i livesenteret

Halve januar måned er så vidt forbi, men i England fortsetter «silly season» med ufortrøden styrke.

Rafa Benítez har lovet forsterkninger i overgangsvinduet og har allerede sikret seg Maxi Rodriguez fra Atletico Madrid.

Misfornøyd Jones
Nå har han ifølge tabloiden The Sun blinket ut nestemann som skal hjelpe til med å redde stumpene av det som tegner til å bli en miserabel Liverpool-sesong.

Sunderlands kraftspiss Kenwyne Jones skal nemlig være misfornøyd med tingenes tilstand på Stadium of Light og ønsker seg bort.

LES OGSÅ: Liverpool freder Benitez

Dermed står Benítez klar med sjekkheftet og ønsker å bytte Ajax-floppen Ryan Babel med 25 år gamle Jones. Babel, som er en ærlig twitrer, sier at han ikke vet hva som har gått galt med karrieren i Liverpool.

- Hva skjedde etter en god førstesesong? Jeg scoret ti mål og ble årets talent. Så kom den andre sesongen og så denne og jeg får ikke spille i det hele tatt, meldte Babel på Twitter fredag.

Han avviste også at han krangler med manager Benitez og sier at han kommer til å vise hva han er god for - enten i Liverpool eller et annet sted.

Flere interesserte
Med Fernando Torres ute i seks uker trenger den spanske manageren forsterkninger på topp, men kan få konkurranse om signaturen av Aston Villa.

Martin O’Neill skal nemlig være villig til å betale 12 millioner pund, drøyt 110 millioner kroner, for Trinidad og Tobago-spilleren.

Også Birmingham og Stoke skal ha følere ute og vurderer å legge inn bud på Jones.