Christine Colombo Nilsen og Isabell Herlovsen (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)
Christine Colombo Nilsen og Isabell Herlovsen (Foto: Åserud, Lise/SCANPIX)

Lyon kan bli kastet ut av Champions League

Fordi norske Isabelle Herlovsen og Christine Colombo Nilsen spilte for klubben.

Danske Fortuna Hjørring har sendt inn en klage på franske Lyon etter at klubben brukte Isabell Herlovsen og Christine Colombo Nilsen i 16-delsfinalen mot den danske klubben.

Herlovsen og Colombo Nilsen gikk fra Kolbotn til Lyon i høst og skrev under på kontrakten da overgangsvinduet var stengt. Derfor mener Fortuna Hjørring at de ikke hadde lov til å spille for Lyon i Champions League i høst.

- Fly forbannet
Nå er visstnok klagen til den danske klubben tatt til følge og Lyon er foreløpig diskvalifisert fra videre spill i Champions League.

- Jeg fikk vite det i ettermiddag og nå er jeg fly forbannet. Det var jo mye på grunn av at jeg fikk spille Champions League at jeg kom til Lyon. Klubben sier de hadde sjekket om vi kunne spille den kampen med både det franske fotballforbundet og UEFA, og de hadde fått godkjenning derifra. Da synes jeg det er rart at klagen har gått gjennom. Jeg vet at regler er regler, men da burde Lyon fått beskjed før, sier Isabell Herlovsen til TV 2 Sporten.

Har 50 prosent sjanse for omgjøring
Lyon vant sammenlagt 6-0 over Fortuna Hjørring. Den ene kampen der Colombo og Herlovsen spilte gikk fire dager etter at de tidlgere Kolbotn-spillerne kom til den franske klubben.

- Lyon hadde vunnet de kampene uansett. Jeg følte ikke akkurat at vi var til stor hjelp da spilte. Vi hadde nettopp kommet

Men Herlovsen sier at Lyon vil forfølge saken.

- Foreløpig har vi fått beskjed om at vi er ute av Champions League og at Fortuna Hjørring går videre. Men treneren vår sier det er femti prosent sjanse for at vi får omgjort dette. Vi får vite mer når vi kommer tilbake på søndag. Men akkurat nå ser det ikke så bra ut, sier Herlovsen.