Peter Mueller (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)
Peter Mueller (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)

Bøkko reagerer på nye Mueller-beskyldninger

NRK hevder Peter Mueller fysisk ville ta seg inn på Maren Hauglis hotellrom.

Bråket i skøyteleiren fortsetter med uforminsket styrke. Ifølge en rapport skal Peter Mueller ha blitt stoppet fysisk da han ville inn på hotellrommet til Maren Haugli, melder NRK.

Den tidligere landslagssjefen i skøyter ble ifølge statskanalen så rasende da han fikk vite at Haugli ville rapportere sextrakasseringen i Berlin at han forsøkte å oppsøke skøytejenta på rommet.

- Haugli hadde forlatt Berlin
Muellers assistenttrener Arne Skuterud stoppet amerikaneren og sa etterpå opp i protest.

- Jeg og Peter Mueller har hatt visse kjøreregler som vi hadde satt opp på forhånd og at de skulle gjennomføres. Noen av de kjørereglene ble brutt i Berlin, sier Arne Skuterud til NRK.

Kilder TV 2 Sporten har vært i kontakt med sier imidlertid at både Maren Haugli og Arne Skuterud hadde forlatt Berlin da Mueller fikk beskjed om at Haugli hadde rapportert at hun hadde blitt sextrakassert.

- Latterlig av NRK
Mueller-eleven og OL-håpet Håvard Bøkko reagerer også på NRKs sak, og gir uttrykk for sin frustrasjon på twitter.

- Latterlig av NRK, når de veit at det bare er tull alt sammen, skriver Bøkko på twitter.

Det var rapporten fra Maren Haugli som var årsaken til at Peter Mueller fikk sparken fra Norges Skøyteforbund.

Muellers advokat slår også tilbake og avviser at Skuterud måtte legge amerikaneren i bakken for å hindre ham fra å oppsøke Haugli.

- Mueller fikk forelagt seg enkelte spørsmål i tilknytning til den rapporten, og han forklarte at den assistenttreneren aldri hadde hatt noe basketak med Mueller. Mueller har aldri hatt noe ønske om å skulle skade noen av sine skøyteløpere, sier advokat Christian Stang Våland.

(©NTB/TV 2 Sporten)