niam
niam

Benedikte Niami Amundsen langer ut mot FHM

Bladets svar: - Dette er klassisk paranoia...

Torsdag skrev «God kveld Norge» at modell Benedikte Niami Amundsen hadde blitt kastet ut av FHMs konkurranse Forsidejakten. Det er positivt at det nå kommer frem hva slags useriøst blad dette er.

Moteredaktør John Ødegård Jensen i FHM forklarte at de var nødt til å bytte Benedikte ut fordi de ikke fikk tak i henne på verken telefon, tekstmeldinger eller mail.

- Jeg leste det på godkveldnorge.no i går, og det stemmer ikke. Ingen har ringt eller tekstet. De sendte meg en mail som jeg svarte på etter tre dager, sier Benedikte, som tidligere har vært sammen med komiker Kristian Valen.

MOTEREDAKTØR: John Ødegård Jensen er moteredaktør i FHM, tidligere
  også kjent fra «Homsepatruljen» på TV3. (Foto: TV3)
MOTEREDAKTØR: John Ødegård Jensen er moteredaktør i FHM, tidligere også kjent fra «Homsepatruljen» på TV3. (Foto: TV3)

- Virket planlagt

Amundsen sier hun ringte bladet da hun fikk beskjeden om utkastelsen.

- Da var han jeg snakket med sur og stresset. Jeg syntes det var trist at jeg var ute av konkurransen. Han sa at han hadde tekstet og ringt meg, men det hadde han ikke. Han sa det var et problem at jeg bor i Stavanger. Det virket som om de hadde planlagt dette, sier hun.

Og:

- Jeg skjønte ingenting. Det var FHM som spurte om jeg ville være med. De sa at mange har stemt på meg også. Jeg har fått mye feedback og mailer fra folk som er rasende fordi jeg ble kastet ut, og som vil si opp abonnentet sitt på bladet nå. Dette er jo veldig dumt for de som har stemt på meg.

Benedikte sier at hun opplever herrebladet som uproft.

- Det er trist at et blad er så uproft og useriøst. Jeg må nesten bare le. Det er positivt at det nå kommer frem hva slags useriøst blad dette er, avslutter hun.

benn
benn

- Klassisk paranoia

Sjefredaktør Martin Tronsen i FHM sier at han synes det er trist at Benedikte reagerer på at hun ikke lenger er med i Forsidejakten.

- Vi ringte, vi sendte meldinger, vi mailet. Det er snakk om 2010. Vi forsøkte å nå henne på alle måter, men fikk ikke svar på flere dager. I vår tid er det ganske lenge. Vi hadde en knapp tidsfrist, sier han.

- Benedikte sier at det virker som om utkastelsen var planlagt?

- Det er klassisk paranoia, og har ingenting med virkeligheten å gjøre. Hva skulle vært vårt motiv for å gjøre noe slikt? spør Thronsen.

- Hun sier at det var dere som inviterte henne til å bli med i konkurransen?

- Det tviler jeg på. Hver dag får vi forespørsler fra jenter som vil være med i bladet. Det generelle svaret vårt er at de kan melde seg på Forsidejakten. Det kan kanskje tolkes som en invitasjon, sier han.

Og avslutter:

- Det er trist at hun reagerer, men hun får begynne å sjekke mobilen og mailen sin oftere.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»