TYSK TRIUMF I TORINO: Bayern München knuste Juventus 4 1 og gikk videre i Mesterligaen. (Foto: ALBERTO RAMELLA/AP)
TYSK TRIUMF I TORINO: Bayern München knuste Juventus 4 1 og gikk videre i Mesterligaen. (Foto: ALBERTO RAMELLA/AP)

Oddstips: Vi lemper på formsterke Bayern

Sjekk fredagens oddstips fra TV 2 Sporten.

TV 2 Sportens oddsdobbel fredag 15. januar (frist 19.30):
Kamp 9: Elfenbenskysten - Ghana (0-1) B: 1,70
Kamp 22: Bayern München - Hoffenheim (0-1) H: 2,10
Totalodds: 3,74

Sjekk vår oddsportal for flere tips

Kamp 9
Afrikamesterskapet
Elfenbenskysten - Ghana (0-1) B: 1,70
Ghana leder 1-0 fra start. To av de største mesterskapsfavorittene møtes her. Ghanas første kamp ettersom Togo har trukket seg / blitt kastet ut. Elfenbenskysten har én kamp bak seg; et meget skuffende 0-0-resultat mot Burkina Faso. Ivorianerne er under et enormt press etter fadesen i første kampen, i og med at de trolig er ute av hele turneringen om de taper denne. De har allerede vist at de ikke spiller bra under press, og selv om man kan vise til den ene verdensstjernen etter den andre, hjelper det ikke når man ikke fungerer som lag. Ghana skal spille VM i Sør-Afrika til sommeren og vil bruke turneringen til å strømlinjeforme laget. De er veldig tette bakover og har en av turneringens beste keepere i Wigans Richard Kingson.

Ghana avsluttet 2009 og startet 2010 med to 0-0-matcher mot Angola og Malawi og vi er sterk i troen på at de får med seg minst ett poeng i denne. UB-varianten spilles.

Kamp 22
Tysk Bundesliga

Bayern München - Hoffenheim (0-1) H: 2,10
Hoffenheim leder med ett mål fra start. Robben, og trolig også Ribery, er ute med skader i denne matchen. I tillegg er Luca Toni sendt på lån til Roma. Dette er store navn men det er imidlertid ikke først og fremst disse som har sørget for Bayerns solide resultater i det siste. Sesongens nye signeringer Olic og Gomez har tilsammen scoret 14 så langt og satt både Klose og Toni litt i skyggen.

Det kan virke som om manager van Gaal nå har funnet ut av spillestilen i Bundesliga og fått laget sitt inn på et imponerende vinnerspor. Med seier i denne overtar Bayern München tabelltoppen, og vårsesongen er ventet å bli mye bedre en første halvdel. Når Robben og Ribery er tilbake skal det bli en parademarsj mot tittelen.

Begge lag kommer til å angripe i denne, og vi forventer en målrik match med hjemmelaget som det klart førende. Vi tror Bayern vinner med flere, og NT er helt i markedstoppen med sine 2,10 på dette valget