MED PEKEFINGEREN MOT TOPPEN: Wayne Rooney vet hvor han vil og kommer til å score mål i engelsk fotball også i mange år framover. (Foto: ANDREW YATES/AFP)
MED PEKEFINGEREN MOT TOPPEN: Wayne Rooney vet hvor han vil og kommer til å score mål i engelsk fotball også i mange år framover. (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Her er torsdagens Premier League-rykter

Manchester United kan bli tvunget til å selge Wayne Rooney - og Red Bull Salzburg-spissen Marc Janko nærmer seg Premier League. Sjekk torsdagens Premier League-rykter her.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Bytte på laget? Spill Premier League-manager nå

Arsenal: 
Arsenal er på jakt etter en spansk klubb som vil låne den offensive midtbanespilleren Samuel Galindo fra Bolivia. 17-åringen får ikke arbeidstillatelse i England, og må derfor enten selges eller lånes ut til en ny klubb.

Aston Villa:
James Milner har skadet seg etter å ha havnet på glattisen i snøen. Milner skadet hoften etter å sklidd i snøen.

James Milner er usikker foran oppgjøret mot Blackburn. (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)
James Milner er usikker foran oppgjøret mot Blackburn. (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)

Birmingham:
Birmingham-manager Alex McLeish vil kjøpe Red Bull Salzburg-spissen Marc Janko. 26-åringen har scoret 67 mål på 92 kamper for sin østerrikske klubb, og er tilgjengelig for salg for 65 millioner kroner.

Blackburn:
Blackburn ønsker å sikre seg Aston Villas midtbanespiller Nigel Reo-Coker. Bolton, Wigan og Hull er også interessert i 25-åringen, som er til salgs for 45 millioner kroner.

Bolton:
Boltons nye manager Owen Coyle ønsker å hente Jack Wilshere til Reebok Stadium på lån for resten av sesongen.

Burnley: 
Burnley-manager Brian Laws ser mot sin tidligere klubb Sheffield Wednesday i jakten på nye spillere. Nå vil han legge inn et bud på 1,5 millioner kroner for keeperen Lee Grant.

Brian Laws. (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)
Brian Laws. (Foto: Anthony Devlin/Pa Photos)

Chelsea:
Chelseas manager Carlo Ancelotti sier nå at han ikke vil kjøpe noen nye spillere i januar. Grunnen er at Chelsea-styret skal ha gitt italieneren beskjed om at klubben forventer å vinne saken mot Fifa, som vil nekte Chelsea spillerkjøp frem til juni 2011. Ancelotti velger derfor å ha litt is i magen før han ser etter nye spillere.

Everton:
Etter tre og et halvt år i Everton, forlater nå Lucas Neill klubben. I løpet av torsdagen blir overgangen til Galatasaray fullført. I Tyrkia vil han bli lagkamerat med blant annet Harry Kewell.

Fulham:
Fulham vil fullføere låneavtalen med Roma-spissen Stefano Okaka Chuka neste uke. 20-åringen har lenge vært aktuell for klubben, men sliter med å få de nødvendige papirene i orden før en overgang kan fullføres.

Hull:
Hull planlegger et bud på 11,5 millioner kroner på Derbys ving Kris Commons.

Liverpool:
Liverpools manager Rafael Benitez planlegger et sjokkbud på Readings keeper Adam Federici, som storspilte i Royals' 2-1-seier i FA-cupseieren på Anfield onsdag kveld.

Manchester City:
Manchester City er i ferd med å sikre seg Racing Santanders 18 år gamle angriper Sergio Canales. Men både Chelsea og Arsenal er interessert i talentet, og City kan dermed få kamp om Canales' underskrift.

Manchester United:
Manchester Uniteds finansielle problemer kan føre til at klubben tvinges til å selge Wayne Rooney. - United må få bedre kontroll over sin gjeld, og for å gjøre det måtte de selge Cristiano Ronaldo i fjor. Det kan bety at de må selge Wayne Rooney i år, sier en United-kilde til Daily Express. Avisen spekulerer i en overgangssum på rundt 750 millioner kroner for Wayne Rooney. Real Madrid og Barcelona nevnes begge som interesse i den engelske landslagsstjernen.

KASTEYT HANSKEN: Men etter kampslutt var det alt for sent for Wayne Rooney og Man Utd. (Foto: Jon Super/AP)
KASTEYT HANSKEN: Men etter kampslutt var det alt for sent for Wayne Rooney og Man Utd. (Foto: Jon Super/AP)

Portsmouth:
Portsmouth forsøker å hente den egyptiske angriperen Emad Moteab. 26-åringen scoret for Egypt i 3-1-seieren over Nigeria i Afrikamesterskapet på torsdag.

Stoke City:
Stoke-manager Tony Pulis arbeider for å hente Portsmouths og Englands landslagskeeper David James på lån ut sesongen.

Sunderland:
Hamburg-stjernen Guy Demel bekrefter at han er interessert i en overgang til «Black Cats». Men han hevder at også en annen engelsk klubb vil kjøpe ham.

Tottenham:
Den brasilianske midtbanestjernen Sandro hevder at 60-millionersovergangen til Tottenham er en drøm som kommer i oppfyllelse. 20-åringen er enig om en overgang til Tottenham i sommer. Men Sandros klubb Internacional vil beholde ham ut hele Copa Libertadores, som spilles i sommer. Copa Libertadores er Sør-Amerikas svar på Mesterligaen.

KLAR FOR SPURS? Sandro rapporteres klar for Tottenham. (Foto: MARTIN BERNETTI/AFP)
KLAR FOR SPURS? Sandro rapporteres klar for Tottenham. (Foto: MARTIN BERNETTI/AFP)

West Ham:
West Hams unge forsvarspiller Holmar Örn Eyjolfsson har blitt lånt ut til belgiske KSV Roeselare for resten av sesongen.

Wigan:
Wigan Athletic intensiverer jakten på Aston Villas midtbanespiller Nigel Reo-Coker. Klubben håper på en permanent avtale i januar.

Wolverhampton:
Wolves har kastet seg inn i jakten på Leeds Uniteds spisstjerne Jermaine Beckford.

Jermaine Beckford (Foto: MAGI HAROUN/EPA)
Jermaine Beckford (Foto: MAGI HAROUN/EPA)

DEBATT: Hvem ønsker du til din favorittklubb i Premier League? Ta debatten i kommentarfeltet under (krever innlogging/registrering)