TIL CITY? Paul Hince ønsker seg Gerrard og Torres til Manchester City. Prislapp: 1 milliard kroner. (Foto: ANDREW YATES/AFP)
TIL CITY? Paul Hince ønsker seg Gerrard og Torres til Manchester City. Prislapp: 1 milliard kroner. (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Torres og Gerrard til røntgen-undersøkelse

Liverpools superduo kan være ute av spill i lang tid.

Både Steven Gerrard og Fernando Torres måtte forlate banen med skader i Liverpools sjokkexit mot Reading i FA-cupen onsdag kveld.

LES OGSÅ: Reading knuste Liverpools FA-cupdrøm

- Gerrard har pådratt seg en strekk på baksiden av låret, og Torres fikk en vridning i kneet.

Sjekkes torsdag
Nå kan det komme nye nedslående nyheter for Liverpool-fansen.

For i løpet av torsdagen skal både Torres og Gerrard til røntgen-undersøkelse. Superduoen kan være ute av spill i lang tid.

- Begge spillerne skal til røntgen-undersøkelse torsdag. Vi må vente på å høre hva klubblegen har å si. Gerrard har pådratt seg en strekk på baksiden av låret, og Torres fikk en vridning i kneet, sier Liverpools manager Rafael Benitez til klubbens egen hjemmeside.

Ute mot Stoke?
Og om ikke det var nok:

- Yossi Benayoun har også problemer, han sliter med en skade i ribbeina så vi må bare vente å se hva som skjer med ham, sier Benitez.

Liverpool, som etter nederlaget i FA-cupen nå kun har suksess i Europaligaen å kjempe for, møter Stoke i Premier League lørdag formiddag. Både Torres, Gerrard og Benayoun risikerer å miste oppgjøret.