Rafael Benitez (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Rafael Benitez (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Benitez skylder på spillerne

Rafael Benitez gir spillerne skylden for det flaue nederlaget mot Reading.

Liverpool - Reading 1-2

Liverpool var allerede ute av ligacupen og Mesterligaen, og hektet av i Premier League.

LES OGSÅ: Reading knuste Liverpools FA-cupdrøm

- Hva jeg ikke likte? Det beste er å ikke si for mye. En rekke ting førte til dette nederlaget. Men det hjelper ikke, vi kan ikke endre på resultatet.

Nå er Liverpool også ute av FA-cupen.

I onsdagens FA-cup-omkamp gjorde Reading nemlig vondt verre da de sendte de røde ut av den prestisjetunge turnerningen på selveste Anfield.

- Likte ikke det jeg så
Etter kampen var det en svært skuffet Benitez som møtte pressen. Han tok imidlertid ikke mye selvkritikk - og ga skylden på spillerne for den flaue cup-exiten.

- Det var en rekke ting jeg ikke likte, sier Benitez om kampen.

- Hva jeg ikke likte? Det beste er å ikke si for mye. En rekke ting førte til dette nederlaget. Men det hjelper ikke, vi kan ikke endre på resultatet. Det var skikkelig dårlig. Alle spillerne ønsket å vise fremgang, men det gikk ikke og vi er svært skuffet, sier en tydelig skuffet Liverpool-manager.

Både Fernando Torres og Steven Gerrard måtte forlate banen med skader i løpet av kampen mot Reading. Foreløpig er det uklart hvor lenge superduoen er ute av spill.

Dagen etter det pinlige nederlaget i FA-cupen på hjemmebane stiller flere engelske tabloider igjen spørsmålstegn ved Rafael Benitez' fremtid på Anfield.

- Mange snakker om meg og min stilling for øyeblikket. Men, jeg må bare fortsette å se fremover og jobbe hardt. Hvordan jeg takler presset? Jeg gjør så godt jeg kan, svarer Benitez på spørsmål om han nå frykter sparken.

Rafael Benitez (Foto: JEAN-PAUL PELISSIER/REUTERS)
Rafael Benitez (Foto: JEAN-PAUL PELISSIER/REUTERS)

- Må reise oss mot Stoke
Og legger til:

- Vi opplever en dårlig sesong. Noen ganger opplever du store øyeblikk, og noen ganger dårlige øyeblikk. Men det eneste jeg tenker på nå er å forberede oss til neste kamp. Vi må være fokuserte, sier Benitez, som lover fansen at de vil se en helt annen innsats fra Liverpool-stjernene i neste kamp.

- Jeg har en stor jobb foran meg for å sørge for at humøret i troppen blir bedre foran kampen mot Stoke, slår spanjolen fast.

PS: Readings FA-cupseier mot Liverpool var klubbens første borteseier mot et topplag siden 1902.