SUKSESSMANAGER: Martin O'Neills Aston Villa har vunnet fire ligakamper på rad og ligger på 4. plass i Premier League. (Foto: SIMON DAWSON/AP)
SUKSESSMANAGER: Martin O'Neills Aston Villa har vunnet fire ligakamper på rad og ligger på 4. plass i Premier League. (Foto: SIMON DAWSON/AP)

O'Neill spår semifinalethriller

Tror det blir knalltøft mot Blackburn i ligacupsemifinalen.

Torsdag er det duket for den første FA-cupsemifinalen mellom Blackburn og Aston Villa, etter at den første ble utsatt på grunn av snøværet som har fått nesten hele England til å stå stille.

Villa-manager Martin O'Neill tror det blir tøft og jevt over to kamper.

Hans Villa fikk imidlertid et mentalt overtak for en og en halv uke siden, da de slo nettop Blackburn 3-1 i FA-cupen.

Vil ikke skylde på snøværet
- Det vil bli krevende, men det vil være det samme for mange andre lag. Jeg innser at vi skal spille semifinalen over to kamper og forhåpentligvis vil en spilles torsdag kveld og den andre neste onsdag. Bortsett fra det tror jeg vi er i samme situasjon som alle andre, sier O'Neill,

- Hvordan har snøen påvirket treningene?

- Det har vært et problem, fordi vi har hatt problemer med en generator som sørger for undervarme på en av banene, og så har vi trent innendørs iblant også, men jeg er sikker på at det samme gjelder de fleste andre lagene også. Det er vært en ubeleilighet heller enn et problem, sier O'Neill.

- Vil bli veldig jevnt
Han spør tøffe dueller når en billett til Wembley står på spill.

- Det blir en veldig fysisk kamp. Om vi skal komme oss til finalen må vi være sterke i begge kamper, men Blackburn er i samme posisjon som oss. De hadde elsket å dra til Wembley, og over to kamper vil det bli veldig jent. Vi innser hvor viktig de to kampene er, og det samme gjør Blackburn, sier O'Neill.