Fernando Torres (Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS)
Fernando Torres (Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS)

Liverpool-sjef lover at Torres og Gerrard ikke blir solgt

Administrerende direktør Christian Purslow lover fansen at superduoen blir i klubben.

Rafael Benitez har uttrykt bekymring for at Fernando Torres og Steven Gerrard kan bli solgt. Rykter har gått om at Inter er forbereder et bud på Gerrard. Men nå beroliger klubbens administrerende direktør fansen.

- I mot klubbens interesser
- Påstandene om at vi må selge spillere for å betjene gjeld eller betale utbytte til eierne er latterlige. Eventuelle inntjeninger fra spillersalg vil gå rett inn i klubbens transferbudsjett. Vi jobber med å forbedre stallen.

- Vi er ikke så dumme at vi ønsker å redusere kvaliteten på laget. Å selge våre klassespillere er totalt i mot klubbens interesser, uttaler Christian Purslow til Liverpool Echo.

Eiere i hardt vær
Liverpools amerikanske eiere, Tom Hicks og George Gillett, har måttet tåle mye kritikk fra supporterne for å gjeldstynget klubben etter at de overtok for tre år siden.

Finanskrisen har rammet den amerikanske duoen hardt, og planene om ny stadion og økt transferbudsjett ligger nå på is. Nå håper klubben å få inn frisk kapital.

- Forutsatt at alt går bra er det en det er en god mulighet for nye friske investeringer i Liverpool Football Club i overskuelig fremtid.

FREDER BENITEZ: Liverpool-direktør Christian Purslow lover at Liverpool ikke selger stjernene for å betjene gjeld. (Foto: ANDREW YATES/AFP)
FREDER BENITEZ: Liverpool-direktør Christian Purslow lover at Liverpool ikke selger stjernene for å betjene gjeld. (Foto: ANDREW YATES/AFP)
- Det er stadionet som er nøkkelen for oss for på forvandle klubbens økonomiske sportslige konkurransedyktighet, sier Purslow til den velinformerte lokalavisen.

Ingen store planer i januar
Likevel er det ingenting som tyder på Liverpool vil foreta seg store til på overgangsmarkedet i januar.

- Situasjonen er at januar generelt ikke er høyt prioritert av Rafa i form av spillerkjøp på grunn av mangel på tilgjengeligheten av kvalitetsspillere. Poenget er at vi ikke vil selge en spiller hvis vi ikke finner en bedre eller en tilsvarende erstatter.