NY DATTER: Mark Wahlberg er nå pappa til fire. Her med datteren Ella (6) på armen i november i fjor.   (Foto: All Over Press)
NY DATTER: Mark Wahlberg er nå pappa til fire. Her med datteren Ella (6) på armen i november i fjor. (Foto: All Over Press)

Mark Wahlberg ble pappa for fjerde gang

- Fire er nok!

Mark Wahlberg har blitt pappa til fire.

HØYGRAVID: Mark Wahlberg støttet sin kone Rhea gjennom hele svangerskapet og fødsel. Dette bildet er tatt like før fødselen.  (Foto: All Over Press)
HØYGRAVID: Mark Wahlberg støttet sin kone Rhea gjennom hele svangerskapet og fødsel. Dette bildet er tatt like før fødselen. (Foto: All Over Press)

Ny datter

38-åringens kone Rhea Durham, som han allerede har barna Ella (6), Michael (4) og Brendan (16 mnd.) med, fødte datteren Margaret Grace mandag klokken 06.35, amerikansk tid.

Fødselen fant sted på Cedars Sinai Medical Center i Los Angeles.

- Mark var på fødestuen med Rhea. Han støttet henne hele veien, og Rhea var en skikkelig heltinne. Nå kan de ikke vente til å komme seg hjem og være en stor lykkelig familie med sine fire barn, sier en kilde nær paret i følge nyhetstjenesten Bang Showbiz.

Marks sjokkmelding: - Jeg slår barna mine

Skuespilleren avslørte i oktober i fjort at han ventet jente nummer to.

- Jeg skal ha enda en jente. Så jeg kommer til å ha to jenter og to gutter, uttalte lykkelige Mark den gang.

Stopper ved fire

Selv om Mark nå er glad pappa til fire, er han bestemt på at han ikke ønsker flere barn.

- Jeg er den yngste av ni barn, og min far har noen til. Nei, fire er nok! Vi ble alle oppdratt med mye kjærlighet, men vi fikk ikke den oppmerksomheten vi alle trengte, har han tidliegere uttalt.

- Foreldrene mine måtte sørge for mat på bordet. Min oppgave i livet er å oppdra mine barn riktig. Om jeg feiler der, betyr ikke all den suksessen jeg har hatt noen ting, sa han.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»