KRITISK TIL BENITEZ: John Aldridge. (Foto: Scanpix/WENN.com)
KRITISK TIL BENITEZ: John Aldridge. (Foto: Scanpix/WENN.com)

Liverpool-legende benekter Benitez-uttalelser

John Aldridge benekter at han har uttalt at Rafael Benitez burde fått sparken for lenge siden.

John Aldridge ble tirsdag formiddag sitert på at han er overrasket over at Rafael Benitez fremdeles er manager på Anfield.

LES: - Burde sparket Benitez for lenge siden

- Jeg vil aldri si noe som kan skade Rafael, eller føre til at han får sparken!

Sitert i engelske tabloider
Aldridge ble i et intervju med et irsk fotballmagasin sitert på at han mener Benitez ene og alene har skylden for klubbens svake resultater denne sesongen.

- Rafael hadde garantert fått sparken om han hadde vært manager i en annen klubb enn Liverpool. Men spørsmålet er om Liverpool har pengene til å kjøpe ham ut av kontrakten, skal Aldridge ha uttalt.

«Historien» ble gjengitt i flere engelske aviser og nettsteder - blant annet en av verdens største fotballnettsider, Goal.com.

Rafael Benitez (Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS)
Rafael Benitez (Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS)

- Oppdiktet
Men til Liverpools egen hjemmeside benekter John Aldridge nå å ha kommet med uttalelsene.

- Jeg kan kategorisk si at jeg aldri har snakket med Nuts Magazine. Jeg vil aldri si noe som kan skade Rafael, eller føre til at han får sparken. Rafael er under nok press for øyeblikket, og jobben er hardt nok. Jeg har aldri sagt at han burde gå. Historien er kun helt fiktiv, sier han til Liverpools hjemmeside.

- Ja, ting går ikke som vi ønsker for Liverpool denne sesongen, men vi opplever bare en dårlig sesong. Det er alt, sier Liverpool-helten.