IKKE INTERESSERT: Sir Alex Ferguson avviser koblingen til Edin Dzeko. (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)
IKKE INTERESSERT: Sir Alex Ferguson avviser koblingen til Edin Dzeko. (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)

Her er tirsdagens Premier League-rykter

Ender Edin Dzeko opp på Old Trafford - og kan Tottenham sikre seg Javier Saviola? Få med deg tirsdagens rykter i Premier League her.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Bytte på laget? Spill Premier League-manager nå

Arsenal: 
Arsenals manager Arsene Wenger skal ha siktet seg inn på å kjøpe Evertons Louis Saha. Angriperen er Bosman-spiller ved sesongslutt, og forhandlingene om en ny kontrakt med Everton har strandet. Wenger kan derfor hente Saha på «billigsalg» i januar.

Aston Villa:
Aston Villa-stjernen Isaiah Osbourne er frikjent etter å ha blitt etterforsket av politiet for å ha kjøpt en stjålet bil.

Birmingham:
Birmingham-spissen Gary McSheffrey rapportes å være på vei til Championship og Sheffield United. En avtale mellom partene skal snart være i boks.

Blackburn:
Den tidligere Wigan-spissen Amr Zaki, som for øyeblikket spiller for egyptiske Zamalek, har blitt tilbudt Blackburn Rovers.

Bolton:
Boltons nye manager Owen Coyle kan gi Beckford sjansen til å spille for sin nye klubb, etter å ha vist interesse for angriperen som ønsker seg til en ny klubb.

Burnley: 
Burnley har nå tre kandidater de vurderer til stillingen som ny hovedmanager for klubben: Paul Ince, Brian Laws og Sean O'Driscoll er de tre kandidatene til å erstatte Owen Coyle.

Chelsea:
Chelsea kjemper mot Inter og Manchester United om underskriften til Benficas stjerneving Angel di Maria. Di Maria har en prislapp på rundt 150 millioner kroner.

Everton:
Everton har vært i positive samtaler med Liverpools bystyre om en ny gigantisk hjemmearena. Partene møttes på mandag, og en ny stadion nær Kirkby er ett skritt nærmere å bli realistert. Samtidig kan Everton miste Louis Saha, som ikke blir enig med klubben om en forlengelse av kontrakten.

Fulham:
Roma-spissen Stefano Okaka forventes å signere for Fulham i løpet av det neste døgnet. Fulham er enig med Roma om en låneavtale som strekker seg over de neste seks månedene.

Hull:
Et nedrykk vil føre til at Hulls planer om et nytt ungdomsakademi vil bli skrinlagt. Klubbens formann Adam Pearson innrømmer at kostnadene blir for store om Hull ikke makter å beholde plassen i Premier League, hvor inntektene er adskillig større enn i Champinsship.

Liverpool:
Bordeaux angriper Marouane Chamakh lover å gi Liverpool et svar på om han er interessert i en overgang til klubben i løpet av kort tid. Liverpool har allerede forsøkt å forhandle frem en avtale for angriperen, som blir Bosman-spiller ved sesongslutt.

Manchester City:
Manchester City har inngått samarbeid med den portugisiske klubben Sporting Lisboa om spillerutveksling. Avtalen innebærer også at City får førsterett på spillere Sporting ønsker å selge.

Manchester United:
Sir Alex Ferguson har fått grønt lys til å bruke 680 millioner kroner på nye spillere. Spillere som Frank Ribery, Edin Dzeko, David Silva og Angel Di Maria rapporteres å stå på Fergusons ønskeliste.

Portsmouth:
Portsmouth kan miste Aruna Dindane til franske Lens. Dindane er på lån fra Lens, som nå ønsker å hente ham tilbake før låneavtalen opprinnelig utløper. Den franske klubben frykter Premier League-klubben ikke har råd til å hente ham permanent.

Stoke City:
Stoke har kvittet seg med forsvarsspilleren Andy Griffin. Han skal spille på lån for Reading frem til sesongslutt.

Sunderland:
Steve Bruce avviser at han har forsøkt å kjøpe Wigan-keeper Chris Kirkland for 50 millioner kroner.

Tottenham:
Tottenham fikk et bud på 45 millioner kroner avslått på Benfica-spissen Javier Saviola. Benfica avslo budet av «sportslige årsaker».

West Ham:
West Ham kan få nye eiere i løpet av de neste 24 timene. En gruppe investorer planlegger en såkalt «takeover» verdt 100 millioner pund.

Wigan:
Manager Roberto Martinez sier til Sky Sports at han ønsker å styrke stallen i alle lagdeler i løpet av overgangsvinduet i januar. Spillere som Scott McDonald i Celtic og Crystal Palaces Victor Moses står på ønskelisten.

Wolverhampton:
Wolves viser interesse for Hulls midtbanespiller Stephen Hunt, som kan være på vei bort fra klubben på grunn av Hulls økonomiske problemer.

DEBATT: Hvem ønsker du til din favorittklubb i Premier League? Ta debatten i kommentarfeltet under (krever innlogging/registrering)