NYGIFT: Modell Sophie Dahl og artisten Jamie Cullum er nå gift.
NYGIFT: Modell Sophie Dahl og artisten Jamie Cullum er nå gift.

Sophie Dahl og Jamie Cullum sa «ja»

Roald Dahls barnebarn gift med jazz-stjerne.

Sophie Dahl (32) ble kjent da hun stilte som undertøysmodell for kvinner med runde former. I dag, flere kilo lettere, er hun kanskje aller mest kjent som barnebarnet til den avdøde forfatteren Roald Dahl.

Giftet seg

Lørdag giftet modellen, som nå er forfatter, seg med jazzmusikeren Jamie Cullum (30). Den romantiske seremonien ble holdt i Britain`s New Forest. Deretter hadde paret leid hotellet Lime Wood, og laget et eget «vinterland» for gjestene sine. Sophies gudmor, Babs Powell beskrev vielsen slik;

- Det var en vakker anledning for nære venner og familie og Sophie så helt fantastisk ut, fortalte hun til bransjenettstedet Bang Showbiz.

Begravde stridsøksen for èn dag

Dahl ble ført frem til sin kommende ektemann av sin skuespillerfar Julian Holloway, til en borgelig vielse. Det er tidligere kjent at Sophie har hatt endel uoverensstemmelser med sin mor Tessa (52), men lørdag lot de begge fortid være fortid.

- Vi falt pladask

Jamie og Sophie møttes på et veldedighetsball for to og et halvt år siden, og forlovelsen ble kjent i april i fjor.

Forelskede Jamie beskriver deres møte slik:

- Vi hadde kjemi fra første stund, men jeg forstod ikke at hun også likte meg. Derfor drøyde jeg litt med fremstøtet. Men heldigvis ble det omsider full klaff!

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)