Ravens overkjørte Patriots i NFL

Vant 33-14 i sluttspillet.

Joe Flacco #5 of the Baltimore Ravens (Foto: Jim Rogash/AFP)

Baltimore Ravens tok kommandoen umiddelbart og overkjørte New England Patriots i NFL-sluttspillet søndag.

Ray Rice fant et hull og løp 83 yards til touchdown på kampens første spill. Gjestene så seg aldri tilbake på vei mot 33-14-seier. Patriots fikk sitt første hjemmetap i sluttspillet på over 30 år.

Vanligvis så pålitelige quarterback Tom Brady ga bort ballen tre ganger på lagets fire første angrep. En av ballerobringene omsatte Ravens i touchdown og 14-0-ledelse etter snaut fem minutter. Patriots vant alle sine åtte hjemmekamper i grunnserien, men måtte tåle buing da gjestene ledet 24-0 etter første periode.

Patriots hadde vunnet 11 hjemmekamper på rad i sluttspillet siden forrige tap i 1978.

Ravens sikret seg en ny bortekamp i kvartfinalen. Da venter Indianapolis Colts, som anført av årets spiller Peyton Manning vant sine 14 første grunnseriekamper før stjernene fikk hvile og reservene tapte de to siste. (©NTB)