Kevin Kuranyi  (Foto: FRANZ PETER TSCHAUNER/EPA)
Kevin Kuranyi (Foto: FRANZ PETER TSCHAUNER/EPA)

Her er søndagens Premier League-rykter

Chelsea vil ha Kevin Kuranyi, mens City-manager Roberto Mancini ler av Veron-ryktene.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Bytte på laget? Spill Premier League-manager nå

Arsenal: 
Det gikk rykter om at Fran Mérida har signert for Atlético Madrid, men det tilbakeviser midtbanespilleren som sier han er i forhandlinger med Arsenal om en ny kontrakt.

Aston Villa:
Aston Villa kaster seg inn i kampen om Sunderland-spiss Kenwyne Jones.

Birmingham:
Birmingham er i ferd med å sikre seg Michel fra Sporting Gijon. Playmakeren var på vei til Birmingham i sommer, men da strandet forhandlingene.

Blackburn:
Blackburn sikler etter Rennes-ving Oliver Thomert, men Rovers får trolig kamp fra Fulham og Paris St Germain.

Bolton:
Bolton er ute etter Leeds-stjernen Jermaine Beckford, men får konkurranse fra Hull, Sunderland og Wolves.

Burnley: 
Burnley har lenge vært linket til Arsenals Jack Wilshere. Klubben vil ha talentet på lån, men nå vil Burnleys tidligere manager Owen Coyle hente Wilshere til Bolton der han nå er sjef. Coyle har også tatt med seg en trener og en keepertrener til Bolton.

Chelsea:
Chelsea skal være interessert i Schalke-spiss Kevin Kuranyi. Sunderland har lenge vært koblet til den tyske angriperen.

Everton:
Everton-manager David Moyes er ute etter Middlesbroughs kantspiller Adam Johnson, men det er mest sannsynlig at en overgang vil vente til sommeren.

Fulham:
Fulham vil sikre seg Crystal Palace-talentet Victor Moses.

Hull:
Hull skal være interessert i Leeds-spiss Jermaine Beckford. Det skal også Bolton, Wolves og Sunderland være. Wolves vil hente Hull-ving Stephen Hunt.

Liverpool:
Rafael Benítez innrømmer at klubben må vurdere å selge Steven Gerrard og Fernando Torres hvis scouserne tilbys nok penger. Andriy Voronin er ferdig i Liverpool. Spissen er klar for Dinamo Moskva.

Manchester City:
Manchester City ble koblet til Juan Sebastian Veron, men manager Roberto Mancini ler av ryktene. Martin Petrov vil forlenge med City og er i samtaler med klubben. City er i ferd med å sikre seg Younes Kaboul fra Pompey.

Manchester United:
Ben Foster skal være på vei bort fra United. Sir Alex Ferguson ryktes å ha et godt øye til Rangers-forsvarer Danny Wilson. News of the World melder at Dimitar Berbatovs United-karriere henger i en tynn tråd. Bulgareren skal slite voldsomt med selvtilliten.

Portsmouth:
Pompey er i ferd med å selge Younes Kaboul til Manchester City. Pompey kan vente seg et innskudd på rundt 70 millioner kroner hvis overgangen fullføres.

Stoke City:
Stoke er med i kampen om å sikre seg Ruud van Nistelrooy fra Real Madrid.

Sunderland:
Chelsea skal være interessert i Schalke-spiss Kevin Kuranyi. Sunderland har lenge vært koblet til den tyske angriperen. Villa er ute etter Kenwyne Jones.

Tottenham:
Tottenham-manager Harry Redknapp avviser bestemt at han vil selge Robbie Keane. Spurs skal være ute etter Dinamo Zagreb-stjernen Dejan Lovren, men må kjempe mot Lyon for spillerens underskrift. Lovren har en prislapp på rundt 70 millioner kroner.

West Ham:
West Ham linkes til Zenit St Petersburg-spissen Sergey Kornilenko.

Wigan:
Wigan er ute etter João Carlos fra Genk.

Wolverhampton:
Wolves vil sikre seg Jermaine Beckford. Leeds-spissen er også ønsket av Hull, Bolton og Sunderland. Wolves vil også hente Hull-ving Stephen Hunt.

DEBATT: Hvem ønsker du til din favorittklubb i Premier League? Ta debatten i kommentarfeltet under (krever innlogging/registrering)