Tom Nordlie (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
Tom Nordlie (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)

Nordlie krever beklagelse fra NRK

Tom Nordlie mener han ble utsatt for mobbing under Idrettsgallaen lørdag.

Fredrikstad-trener Tom Nordlie reagerte sterkt da han så Idrettsgallaen på NRK lørdag. Kari Traa og Steinar Hoen skulle dele ut prisen for årets trener, og før prisen ble delt ut kom denne kommentaren:

- Tippeligaklubbene har gjort et felles nyttårsforsett: de skal ikke ansette Tom Nordlie i 2010. Men nyttårsforsetter brytes som kjent allerede før februar.

- Jeg har en grense
Dette ser Nordlie på som ren mobbing.

- Folk tror jeg tåler alt mulig. Men også jeg har en grense. Jeg tåler mye, men nå er begeret fullt. Folk tror de kan si hva de vil om meg, sier den omstridte FFK-treneren til VG.

Nå vil treneren ha en beklagelse fra NRK, i beste sendetid.

- Det er trist hvis Nordlie opplever det slik. Det var ikke intensjonen, sier prosjektleder i NRK Claus Wiese.

Kari Traa og Steinar Hoen (Foto: Andersen, Kristoffer Øverli/SCANPIX)
Kari Traa og Steinar Hoen (Foto: Andersen, Kristoffer Øverli/SCANPIX)

- Jeg reagerer veldig
- Jeg har faktisk en jobb, ansatt i Fredrikstad Fotballklubb, jeg har ikke fått sparken. Men med så mye støy som det er rundt meg i disse tider, så skjønner ikke alle en spøk. Jeg reagerer veldig på dette. Jeg får beskjed at jeg ikke må snakke så hardt til spillere. Men se hvordan Norge behandler meg? Jeg tåler ikke alt jeg heller, sier Nordlie.

Steinar Hoen mener at det ikke var ondsinnet.

- Teksten ble tenkt ut av Kari Traa og meg, sammen med en tekstforfatter fra NRK. Så dette er like mye NRKs regi som vår. Men uansett så var ikke dette ondsinnet.