Inter sikret seier på overtid

Walter Samuel ble helten mot Siena.

Walter Samuel (Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS)

Inter så ut til å være på vei mot hjemmetap mot tabelljumbo Siena lørdag, men to mål helt på tampen vendte til 4-3-seier.

Se scoringene i videovinduet øverst i saken

Wesley Sneijder satte inn to frispark for serielederen, og det andre ga 3-3 et par minutter før full tid. På overtid satte Walter Samuel inn vinnermålet som betyr at José Mourinhos menn overnatter med 11 poengs luke til nærmeste forfølger.

Forspranget blir kuttet søndag, når toeren Milan møter treeren Juventus til rundens storkamp.

John Arne Riise og hans Roma er oppe på fjerdeplass, 13 poeng bak Inter, etter sin 1-0-seier over Chievo lørdag. En tidlig utvisning kunne ikke spolere lagets enda tidligere scoring.

Vikarierende lagkaptein Daniele De Rossi nikket inn David Pizarros hjørnespark allerede i kampens første minutt.

Målvakten Doni ble sendt av banen med rødt kort i det 12. minutt. Han handset da han prøvde å reparere en tabbe av midtstopperne Juan og Nicolas Burdisso, som sendte Elvis Abbruscato alene gjennom.

Jose' Mourinho (Foto: LUCA BRUNO/AP)