knokkel2
knokkel2

Her havner håndballgutta i håndgemeng

Lagkameratene likte dårlig at Kenneth Klev fikk seg en kilevink.

Danmark - Norge 33-29 (16-11)

Se kampreferat her:

373877

Horsens (TV 2 Sporten): Klev fikk et slag i ansiktet av Michael Knudsen i sluttsekundene, og blødde fra et sår under øyet.

Flere av de norske spillerne var rasende på danskene, og det ble knuffing mellom spillerne etter at kampen var blåst av.

Knudsen fikk det røde kortet av dommerne.

Se episoden i videovinduet over!

Kenneth Klev mener Knudsen slo ham med vilje.

Du bommer ikke så mye

- Jeg så at det var liten tid igjen, og tenkte jeg skulle prøve et skudd. Så har han sikkert telt litt feil og trodde jeg kunne få fem poeng på skudd litt langt ute fra, og tenkte han skulle gi litt gass. Og det gjorde han også, og traff ganske godt.

- Føler du at han klinker deg ned med vilje?

- Ja, du bommer ikke så mye. Hadde det vært uavgjort kunne jeg forstått det, da kunne jeg gjort det samme selv. Men i en treningskamp der de ligger foran - det forstår jeg ikke, sier Klev.

- Unnskyld, Klev!

Michael Knudsen mener det hele var et hendelig uhell, men forstår de norske reaksjonene.

- Jeg treffer han hodet, og det er jeg lei meg for. Det er herrehåndball og selvsagt skal lagkameratene backe opp om spilleren, og taklingen var nok litt grov også, så det er helt naturlig. Det er også et lokaloppgjør mellom Danmark og Norge, og da skal det være litt dramatikk. Det var ikke vondt ment, jeg tar det på min kappe og sier unnskyld til Klev, sier dansken.

Se intervju med Klev og Knudsen her:

373882

Fornøyd med kampen
Det norske laget var strålende fornøyd etter å ha tapt med fire mål for danskene.

- Jeg synes det var bra i dag. Vi holde følge selv om vi hviler våre fire største stjernen, og kunne også vunnet. Det er små marginer her i dag. Det er mange nye som gjør det godt i dag, sier Erlend Mamelund.

Børge Lund, Kristian Kjelling og Kjetil Strand sto over, og Steinar Ege, Håvard Tvedten og Frank Løke ble sittende på benken hele kampen.

Sand Koren toppscorer
Einar Sand Koren ble norsk toppscorer med åtte mål. FC København-spilleren er tredjevalg på streken, og håper innsatsen gjør at Hedin velger å ha med tre linjespillere.

- Dette var gøy. Det er beinhard konkurranse, og jeg må bare ta de sjansene jeg får. Jeg ønsker selvsagt å få være med til EM, og håper Hedin tar ut tre linjespillere, sier Sand Koren.

Se intervju med Erlend Mamelund og Einar Sand Koren her:

373867

Hedin svært fornøyd
Robert Hedin var et eneste stort glis, selv om Norge gikk på sitt andre strake tap.

- Jeg er veldig fornøyd. Vi vinner andre omgang med ett mål, og mange får mye spilletid og gjør det godt, slik som Erlend og Einar - det gjør godt for selvtilliten.

- Men klarte du å lure Ulrik Wilbæk rent taktisk før et eventuelt EM-møte?

- Det vet jeg ikke, det får tiden vise, humrer den norske landslagssjefen.

Se intervju her:

373866

Målscorere Norge: Einar Sand Koren 8, Erlend Mamelund 7, Thomas Skoglund 7, Vegard Samdahl 2, Lars Erik Bjørnsen 2, Christoffer Rambo 1, Thomas Drange 1 og Bjarte Myrhol 1.

Mestscorende for Danmark: Mats Nilsen 7, Mikkel Hansen 6 og Henrik Knutsen 5.

Norge avslutter Cimber Sterling Cup mot Slovenia søndag.