SLAKTES: «Tomme Tønner» ble ikke godt motatt av Natt og Dag
SLAKTES: «Tomme Tønner» ble ikke godt motatt av Natt og Dag

«Tomme Tønner» får totalslakt

Filmanmelder slakter «Tomme Tønner»: - Som å bli skjendet på det groveste

«-Jeg har tidligere vært på kino og kjent meg støtt. Jeg har opplevd å ha følt meg trakassert av filmen jeg ser. Det å bli direkte skjendet på det groveste, har jeg imidlertid aldri vært ute for tidligere», skriver Natt og Dags filmanmelder Gaute Brochmann.

- Som en spyttende, herpessmittet narkoman

Brochmann har lite pent å si om filmen som hadde premiere i går. På rollelisten står kjendiser som Lene Alexandra Øien, Jenny Skavlan og Kim Bodnia.

Les også: Jenny Skavlan i sexy undertøy

«Tomme Tønner er filmen som får deg til å ønske at kinosetet du sitter i var en krakk du kunne stilt deg på. Og sparket vekk», skriver filmanmelderen på Natt og Dags hjemmesider.

Totalslakt

Både manus, skuespill og humoren i filmen får slakt til tross for at svært erfarne og dyktige skuespillere som Kristoffer Joner og Anders Danielsen Lie medvirker i filmen.

«Tomme Tønner» ble regissert av Leon Bashir, som også har hovedrollen i filmen.

«(..) Bashir har like mye sjarm som den svette armhulen til Bjørn Sundquist. Flatt, karikert, endimensjonal og kjemisk renset for komisk talent. Bodnia, Joner & co sliter under sviktende regi, og ser ikke ut til å skjønne hvorfor i all verden de er der eller hva de skal gjøre.», heter det i omtalen.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»