Benedicte Adrian 4 (Foto: Thomas Reisæter)
Benedicte Adrian 4 (Foto: Thomas Reisæter)

- Kun det beste er godt nok i dag

Det sier Benedicte Adrian, som har tenkt på alle detaljer før kveldens «Korslaget»-sending.

Benedicte Adrian har kniven på strupen foran kveldens «Korslaget»-sending. På premieren forrige lørdag havnet Team Benedicte og Team Tuva nederst blant de seks korene, og skal de komme seg videre i konkurransen nå, må alle detaljer sitte.

- Nå er jeg på sko-tokt for at til og med det skal være på plass og se bra ut. Det er viktig at alle detaljer stemmer nå, sier hun når tv2underholdning.no møter henne på kostymerommet i Nydalen.

Koret og korlederen har gjort alt de kan for at seerne skal få et best mulig show.

- Vi har jobbet med alt fra klær til sminke, og sett på helhetsinntrykket på hvordan vi ser ut. Og så får vi se om seerne liker det. Men viktigst av alt, så har vi en tøff koreografi, og låten sitter som et skudd. Nå skal vi bare gjøre det vi har øvd inn, så går det nok bra, sier hun mens hun finner skoene hun var på leting etter.

Les også:Team Åge beæret med eget frimerke

Les også: Du bestemmer hvem av disse som ryker i kveld

Gir alt i dag

Men Benedicte er veldig klar over at dette kan bli korets siste opptreden i denne konkurransen, og hun har derfor ikke tenkt å spare på noe.

- Jeg kan ikke spare disse skoene til neste gang, for man vet aldri om vi får komme tilbake neste uke. Ikke noe er sikkert, og kun det beste er godt nok i dag, sier hun og løper videre på høye heler for å få avlevert skoene til solisten som trenger dem.

Les også:Her er korenes rocka fellesnummer

Les også: Halvdan imponert over Team Joddski

Outsidere

Bak scenen er nå alle korene ferdig pyntet til kveldens sending, og av de 120 koristene som driver med alt fra sminking til dansing og synging, skiller Team Benedicte seg litt ut.

- Vi ser mange hippier i de andre korene, og det er jo ikke vi. Vi har blitt en outsider på mange måter blant korene her, men stemningen er på topp, sier hun.

Høyt solistnivå

Benedicte mener at det er flere enn hennes kor som bør være nervøs i kveld, for konkurransen er beinhard.

- Det er et høyt solistnivå i dag. Jeg må få skryte litt av de andre korene også, for det er så mange flinke her. Jeg tror alle blir litt redde av det høye nivået, sier hun og leger til at ingen bør føle seg for trygg i kveld.

Les også: Nå frir Team Benedicte til hele Oslo

Les også:Se Team Tuva i aksjon på korøving

Les alt om «Det store korslaget» på programmets egen hjemmeside.