Pärson, Vonn og Riesch på pallen.
Pärson, Vonn og Riesch på pallen.

Vonn innfridde

Det ble favorittseier i dagens utfor for kvinner.

Amerikanske Lindsay Vonn, plukket av 64% av deltagerne i Vinterligaen, vant som hun ville i Haus im Ennstal i dag. Foran Anja Pärson, som er med på 32% av lagene og Maria Riesch på tredje, som er med 43,5% av lagene. Det vil si at de tre mest populære i Vinterligaen stakk av med de tre gjeveste plassene, og dermed var det veldig mange som fikk mye poeng.

Ikke mye endringer i toppen

topp 20 9
topp 20 9

Som vi ser så snek Dan Børge Saure seg forbi Bjørn Lundanes igjen, mens Morten Gjesdal Rasmussen tok inn 5 poeng på Even Aamodt på toppen.

Sånn ser helga ut

I morgen går det planlagte rennet i Haus im Ennstal, altså med nok en utforkonkurranse for jentene. Gutta kjører storslalåm i Adelboden.

Søndag er også en stor dag i Vinterligaen. I tillegg til at Tour de Ski avgjøres, skal det også gåes fellesstart i skiskyting i Oberhof, og det er kombinert i Val di Fiemme.

Og ikke nok med det...

Det er også mulighet til å hente 40 ekstrapoeng på bronsemedaljene i Tour de Ski på søndag.

Foreløpig er det Marcus Hellner og Justyna Kowalczyk som har disse to tredjeplassene. Ingen av deltagerne har Hellner med i sine tropper, men Fredrik Methi, John Pelé Sundgot og Rolf Kristian Tangen kan hente 20 bonuspoeng dersom Kowalczyk tar tredjeplassen.