SUKSESS: Sarah Natasha Melbye og «Vil du bli millionær»
SUKSESS: Sarah Natasha Melbye og «Vil du bli millionær»

Kjempetall for «Vil du bli millionær»:
- Folket velger TV i kulda

- Dette er jo veldig veldig gøy, sier Sarah Natasha.

Allerede første uke ut i 2010 ser det nå ut til at «Vil du bli milionær» blir en suksess på TV 2. Programmet hadde i går tett oppunder 300 000 seere.

Høy andel 20-40-åringer

- Jeg legger merke til at det er en høy andel av seere fra 20-40 år som ser «Vil du bli millionær». Dette er jo en veldig attraktiv seergruppe sier Morten Wiberg som er TV- og radiosjef i Carat Norge.

NRK presenterte like over nyttår sin nye, og utvidede versjon av Dagsrevyen som har vært kanalens flaggskip i alle år. Samtidig ble debattprogrammet «Tabloid», som gikk på samme tidspunkt som Dagsrevyen, flyttet fra TV 2 og over på TV 2 Nyhetskanalen.

Tabloids gamle sendeflate ble erstattet med «Vil du bli milionær», som nå er inne i sin tredje sesong med Sarah Natasha Melbye som programleder.

Mange ser på TV

- Dagsrevyen har jo også hatt veldig høye seertall de siste fem dagene og dette tyder jo på at det er generelt veldig mange som ser på tv for tiden, sier Wiberg.

- Dette kan jo ha en sammenheng med at det har vært ekstremt kaldt over store deler av landet, og da velger kanskje folk å holde seg inne og se på tv istedet.

Sarah er glad

Programleder for «Vil du bli milionær», Sarah Natasha Melbye er godt fornøyd med seertallene for sesongstarten av programmet.

- Det er jo veldig gøy at tallene er så gode. Vi har det veldig gøy i studio og det er er veldig fint program å få lage, sier Sarah Natasha Melbye til «God kveld Norge».

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»