Brannsupportere brannfans supportere fans brann  (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Brannsupportere brannfans supportere fans brann (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Brann-supporterne liker ikke situasjonen

Bataljonens supportersjef Frode Hellebø mener Brann går i mot en dyster sesong - om forsterkningene ikke kommer.

Bergen (TV 2 Sporten): Brann tapte i går «kampen» med Hønefoss om underskriften til Kristijan Örn Sigurdsson. For en av de aller største Brann-supporterne er det et tungt tap å svelge.

- Klubben er alltid attraktiv for supporterne, men nå ser det grått og trist ut. Det ser ikke lyst ut for 2010, sier Frode Hellebø noe oppgitt.

- Det overrasker med at Sigurdsson går dit. Jeg trodde han hadde ambisjoner. Det er noe som skurrer her, fortsetter han uten å kunne sette ord på hva som er problemet.

- Klubben er alltid attraktiv for supporterne, men nå ser det grått og trist ut. Det ser ikke lyst ut for 2010

- Formidabel oppgave
Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen har flere ganger utdypet i media at Brann rett og slett ikke har penger til å handle inn nye spillere. Hellebø er klar på at Sigurdsson MÅ erstattes.

- Det er jo en tragedie på spillerfronten for tiden. Klubben sliter lønnsmessig, men allikevel må det finnes penger slik at han blir erstattet. Det er viktig for Brann å komme med noe positivt nå, for jeg merker at det er vanskelig å opprettholde entusiasmen rundt klubben, sier han før han legger til:

- De har jo en flokk av spillere som har kontrakter som går ut etter denne sesongen. Det er en formidabel oppgave å finne ut av dette. Klubben kan ikke fortsette med å la spillere gå gratis.

Møter supporterne
Over helga har Brann-ledelsen innkalt styret i Bataljonen til møte.

- De ønsker å diskutere hvordan vi kan bygge opp entusiasmen, og høre om hvilke tanker vi har rundt det som skjer rundt klubben. Per i dag er det noe jeg vil kalle det en "avventende frustrasjon". Vi sitter egentlig litt på gjerdet ennå. Hvis det bare blir negative ting fremover så blir det nok reaksjoner, sier Frode Hellebø.