Dorthe Skappel møter Liverpoollegenden Craig Johnson i «Ekstrem lidenskap». Etter sending svarer Craig på DINE spørsmål.
Dorthe Skappel møter Liverpoollegenden Craig Johnson i «Ekstrem lidenskap». Etter sending svarer Craig på DINE spørsmål.

Møt Liverpool-legende på nettprat

Han vant fem ligatitler med Liverpool. Nå kan du stille dine spørsmål til Craig Johnston.

Dorthe Skappel møter den profilerte legenden Craig Johnston (49) i tirsdagens «Ekstrem lidenskap»-premiere, og nå har du mulighet til å stille ham spørsmål.

Legg inn spørsmålene dine i denne saken: Dorthe Skappel møter fotballegende

Craig Johnston forlot hjemlandet Australia som tenåring fast bestemt på å bli fotballstjerne i England.

Men det var ikke like lett for den småvokste guttungen, som var nær ved å miste foten på grunn av en poliolignende sykdom som femåring.

Han bodde på parkeringsplassen utenfor Middlesbroughs hjemmebane Ayresome Park i håp om å få et prøvespill. Staheten gjorde at han til slutt fikk en lærligkontrakt med klubben.

Etter det gikk det slag i slag. Han havnet i Liverpool hvor han blant annet vant fem ligagull, et FA-cupmesterskap og Serievinnercupen i 1984.

Han la opp og vendte hjem til Australia da søsteren hans ble alvorlig syk og trengte daglig pleie.

Siden den gang har han hatt mange jern i ilden. Han var med og skrev New Order-hiten World in Motion. Han produserte også videoen.

Johnston var også mannen bak Adidas-skoen Predator og minibarsystemet The Butler, hvor minibaren er direkte koblet til telefonen på rommet og alt blir registrert i det det blir fjernet.

Nå slår han seg opp som fotograf og er allerede mye brukt.