S max fr siden
S max fr siden

10-årets bil - se hvem som leder nå

Innspurten er i gang. Det er jevnt i teten - og du kan fortsatt stemme på din kandiat.

Kåringen av 10-årets bil her på broom.no er i ferd med å utvikle seg til en real thriller. Litt i underkant av et døgn for konkurransen er over, har to biler skilt seg klart ut i teten: Disse er Ford S-Max og Citroën C5. I skrivende stund er S-Max hårfint foran, 30 prosent kontra 29 prosent av stemmene.

- Jeg er overrasket over at to biler har skilt seg så klart ut. Men disse to stakk tidlig av, og mange har nok stemt litt taktisk siden. Dessuten har vi sett at det har blitt mobilisert kraftig både blant Ford - og Citroën-interesserte.

Det blir spennende å se hvem av dem som er best i innspurten, sier broom.no-redaktør Knut Skogstad.

Les testen av Ford S-Max - klikk her:

Ikke en formue

- Overrasket over at nettopp disse to bilene leder så suverent?

- Både ja og nei. Jeg hadde kanskje ventet at en superbil eller to ville markert seg sterkere. Men samtidig synes jeg det er veldig gledelig at såpass hverdagslige biler som S-Max og C5 gjør det så bra. Det viser at drømmebiler ikke behøver å koste en formue.

- Begge disse beviser at du kan ha morsom bil som både er tilpasset familiesituasjon og lommebok, sier Knut.

Svevende komfort: Her kan du lese testen av C5:

Sluttspurt?

- Det er langt ned til tredjeplassen..?

- Ja, og den er langtfra avklart ennå. Akkurat nå er det nesten dødt løp mellom VW Touran og Honda Civic, med et lite stykke ned til Bugatti Veyron. Men også Audi R8, Volvo XC90 og Ford Mustang kan blande seg inn med en real sluttspurt, sier Knut Skogstad.

Kåringen går fram til kl 12:00 tirsdag 5. januar. Da setter vi stopp for avstemningen - og komplett resultatliste blir offentliggjort her på broom.no.

Les om dagens kandidat og gi din stemme - klikk her:

Her er stillingen akkurat nå:

avstemning-10-årets
avstemning-10-årets