Ruud Van Nistelrooy  (Foto: PHILIPPE DESMAZES/AFP)
Ruud Van Nistelrooy (Foto: PHILIPPE DESMAZES/AFP)

Her er mandagens Premier League-rykter

En rekke klubber vil ha Ruud van Nistelrooy.

Les også: Spill Premier League-manager - påmelding NÅ

Arsenal: 
Arsenal-manager Arsene Wenger skal ha lagt sine øyne på Boltons midtstopper Gary Cahill. Wenger ser ham som en potensiell erstatter for William Gallas som står uten kontrakt ved sesongslutt. Men Arsenal kan få kamp av Manchester City. Wenger har sagt at han vil ha en spiss dersom den rette blir tilgjengelig. Edin Dzeko står høyt på ønskelisten, men Wolfsburg-spissen kan havne i Milan i en byttehandel med Klaas-Jan Huntelaar. Uavhengig av om manager Owen Coyle forsvinner til Bolton, så vil Burnley låne stortalentet Jack Wilshere fra Arsenal.

Aston Villa:
Emile Heskey skal være aktuell for en overgang til Chelsea. Frederic Piquionne kan være på vei bort fra Portsmouth. Spissen som er på lån fra Lyon skal være i søkelyset til Aston Villa, Blackburn, Everton og Liverpool. Birmingham og Wolves slåss om å sikre seg Villa-spilleren Craig Gardner. Et annet spennende rykte er at Liverpool vil ha John Carew.

Birmingham:
Birmingham og Everton ønsker å hente Vagner Love tilbake til Europa. Brassen har vært utlånt til Palmeiras fra CSKA Moskva. Birmingham skal ha vist interesse for spissen Hugo Rodallega.

Blackburn:
Kevin-Prince Boateng har storspilt for Pompey denne sesongen. Men den økonomisk skakkjørte klubben må selge og nå står Blackburn og Borussia Dortmund klar til å hente midtbanespilleren. Frederic Piquionne kan være på vei bort fra Portsmouth. Spissen som er på lån fra Lyon skal være i søkelyset til Aston Villa, Blackburn, Everton og Liverpool.

Bolton:
Arsenal-manager Arsene Wenger skal ha lagt sine øyne på Boltons midtstopper Gary Cahill. Wenger ser ham som en potensiell erstatter for William Gallas som står uten kontrakt ved sesongslutt. Men Arsenal kan få kamp av Manchester City.

Burnley: 
Uavhengig av om manager Owen Coyle forsvinner til Bolton, så vil Burnley låne stortalentet Jack Wilshere fra Arsenal.

Chelsea:
Daniel Sturridge storspilte i FA-cupen og kan spare manager Carlo Ancelotti for noen pundsedler. I utgangspunktet ønsker Chelsea-bossen å hente inn en ny spiss for å erstatte Didier Drogba som forsvinner til Afrikamesterskapet. Sergio Aguero er ikke overraskende øverst på ønskelisten. Men også David Villa og Emile Heskey kan være aktuelle spillere.

Everton:
Birmingham og Everton ønsker å hente Vagner Love tilbake til Europa. Brassen har vært utlånt til Palmeiras fra CSKA Moskva. Frederic Piquionne kan være på vei bort fra Portsmouth. Spissen som er på lån fra Lyon skal være i søkelyset til Aston Villa, Blackburn, Everton og Liverpool.

Fulham:
Fulham og Manchester City er begge interessert i å bruke noen millioner pund på å hente Victor Moses fra Crystal Palace.

Hull:
Som 15-åring ble Freddy Adu omtalt som den nye Pele. Nå er han ferdig i den portugisiske klubben Belenenses. Selv hevder han at Hull er interessert i å hente ham til England.

Liverpool:
Frederic Piquionne kan være på vei bort fra Portsmouth. Spissen som er på lån fra Lyon skal være i søkelyset til Aston Villa, Blackburn, Everton og Liverpool. Et annet spennende rykte er at Liverpool vil ha John Carew.

Manchester City:
Arsenal-manager Arsene Wenger skal ha lagt sine øyne på Boltons midtstopper Gary Cahill. Wenger ser ham som en potensiell erstatter for William Gallas som står uten kontrakt ved sesongslutt. Men Arsenal kan få kamp av Manchester City. Men City har fortsatt Stokes Ryan Shawcross som førstevalg. Fulham og Manchester City er begge interessert i å bruke noen millioner pund på å hente Victor Moses fra Crystal Palace.

Manchester United:
Sir Alex Ferguson er ikke overbevist om at han har den rette keeperen til å erstatte Edwin van der Sar når nederlenderen gir seg. Nå ryktes det at Alexander Doni skal være på vei fra Roma.

Portsmouth:
Kevin-Prince Boateng har storspilt for Pompey denne sesongen. Men den økonomisk skakkjørte klubben må selge og nå står Blackburn og Borussia Dortmund klar til å hente midtbanespilleren. Frederic Piquionne kan også være på vei bort fra Fratton Park. Spissen som er på lån fra Lyon skal være i søkelyset til Aston Villa, Blackburn, Everton og Liverpool.

Stoke City:
Manchester City viser interesse for midtstopper Ryan Shawcross. Barcelona-spiller til Stoke? Det kan bli virkelighet dersom manager Tony Pulis får viljen sin. Han ønsker å hente 18-åringen Oriel Romeu på lån. Stoke er også interessert i å hente Ruud van Nistelrooy fra Real Madrid.

Sunderland:
Steve Bruce klarer ikke å holde fingrene unna gamleklubben Wigan. Nå er det Maynor Figueroa og Titus Bramble som står på handlelisten. Han er også interessert i å hente Adam Johnson fra Middlesbrough.

Tottenham:
Harry Redknapp har fortsatt planer om å bli kvitt Roman Pavljutsjenko. Nå kan en retur til Russland være på trappene. Både CSKA Moskva og Zenit St. Petersburg skal være interessert i spissen. Det kan gi rom for Ruud van Nistelrooy på White Hart Lane. Stoke er også interessert i den tidligere Manchester United-spissen.

West Ham:
Et oppkjøp av West Ham kan gjøre at manager Gianfranco Zola slipper å selge sine stjerner Robert Green, Matthew Upson og Carlton Cole i januar.

Wigan:
Steve Bruce klarer ikke å holde fingrene unna gamleklubben Wigan. Nå er det Maynor Figueroa og Titus Bramble som står på handlelisten. Birmingham skal ha vist interesse for spissen Hugo Rodallega.

Wolverhampton:
Birmingham og Wolves slåss om å sikre seg Villa-spilleren Craig Gardner.