HENTES TIL LIVERPOOL? Rafael Benitez kan komme til å hente John Carew til Anfield. Her er de to sammen i Valencia. (Foto: ALBERTO ESTEVEZ/EPA)
HENTES TIL LIVERPOOL? Rafael Benitez kan komme til å hente John Carew til Anfield. Her er de to sammen i Valencia. (Foto: ALBERTO ESTEVEZ/EPA)

- Liverpool vurderer sjokkbud på John Carew

Liverpool vurderer å legge inn et bud på rundt 28 millioner kroner på John Carew i løpet av de nærmeste dagene, hevder engelsk tabloid.

Overgangsvinduet åpnet 1. januar 2010 - og dermed er det på nytt også duket for «silly season» i engelske aviser.

LES OGSÅ: - Carew ønsket av tyrkisk toppklubb
LES OGSÅ: Avviser Carew-salg

Nå hevder den engelske tabloiden Daily Star at Liverpools manager Rafael Benitez er klar til å legge inn et overraskende bud på Aston Villas norske kraftspiss John Carew.

Får Carew på «billigsalg»
Ifølge avisen kan Aston Villa være villig til å slippe den norske landslagsspissen om et bud på rundt tre millioner pund - eller rundt 28 millioner kroner - tikker inn fra Liverpool.

Carews nåværende kontrakt med Villa går ut om 18 måneder, og angriperen har foreløpig ikke blitt tilbudt en forlengelse av manager Martin O'Neill.

30-åringen spilte under Rafael Benitez i Valencia, og den nåværende Liverpool-bossen skal fremdeles være en stor beundrer av angriperen.

Flere engelske aviser har lenge hevdet at Liverpool vil selge angriperne Ryan Babel og Andriy Voronin i januar, for å sikre Benitez midler til å kjøpe nye spillere. Nå kan Carew være en av spillerne Benitez altså vurderer å hente til Anfield.

John Carew (Foto: SIMON DAWSON/AP)
John Carew (Foto: SIMON DAWSON/AP)

Avviser salg i januar
Carews agent, Per A. Flod, har tidligere bekreftet at spissen kan komme til å skifte klubb - men først når kontrakten med Villa går ut i 2011.

Et klubbskifte i januar er ifølge agenten uaktuelt.

- Et eller annet skjer i løpet av sommeren 2010. Enten en forlengelse av kontrakten eller en overgang. John kan selvsagt spille det siste året av kontrakten også, men jeg regner ikke med at Villa er interessert i det, sier Flod, som bestemt avviser at Carew kan komme til å bli solgt allerede når overgangsvinduet åpner i januar.

Fotballnomaden Carew har i tillegg til Aston Villa og Besiktas spilt for Vålerenga, Rosenborg, Valencia, Roma (lån) og Lyon.