Nemanja Vidic (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Nemanja Vidic (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Vidic: - Ikke vær i nærheten av meg hvis vi taper

Den serbiske panserstopperen hater å tape.

Følg Manchester United - Leeds direkte kl. 14.00

Nemanja Vidic er kjent for sin harde spillestil ute på banen. Serberen han har et vinnerinstinkt som gjør at han fort havner i situasjoner der han kommer i trøbbel. Etter tap er ikke Vidic mannen å småprate med.

- Jeg er ikke god å ha med å gjøre etter tap, innrømmer Vidic.

No-nonsense-stopperen forteller at han opplever tap som et slag i trynet.

- Jeg kan ikke fordra å tape. Det føles som et slag i trynet, selv når jeg ikke spiller. Det smerter å tape fordi jeg er Manchester United-spiller og stolt av min klubb, fortetter Vidic ifølge people.co.uk.

Avviser at han mistrives
28-åringen har vært koblet til storklubber i Spania, men han uttaler at han ikke føler noen grunn til å flytte på seg.

- Jeg er ikke en engelsk «lad» som de sier i Manchester, men jeg har blitt vant med den engelske måten å leve på, sier Vidic.

Mener Rooney er viktigere enn Ronaldo
De seineste ukene har Manchester United slått tilbake etter en tung start på desember. I seriekampen mot Wigan var det spesielt én spiller som viste at han er verdt sin vekt i gull. Wayne Rooney har scoret tre mål på Uniteds fire siste kamper. Det lover ikke godt for Leeds før FA-cupkampen kl. 14.00.

- Hvis det var en spiller vi skulle beholde så var det Wayne Rooney, ikke Cristiano Ronaldo. Ikke for å ta noe bort fra Ronaldo, men Wayne er den tøffeste spilleren å spille mot. Han har ferdighetene til Ronaldo, og han har også styrken og arbeidskapasiteten som matcher talentet, skryter Vidic.

Status før kampen
Manchester United fikk tilbake Wes Brown og Nemanja Vidic før Hull-kampen 27. desember. Det trengtes etter en periode før jul der de røde djevlene slet med store defensive problemer. Til Leeds-kampen er Rio Ferdinand, John O'Shea og Owen Hargreaves definitivt ute. Edwin van der Sar er fortsatt hjemme i Nederland sammen med sin alvorlig syke kone.

Leeds må klare seg uten de to forsvarsspillerne Ben Parker og Rui Marques.