Ivica Dragutinovic (Foto: PAUL HANNA/REUTERS)
Ivica Dragutinovic (Foto: PAUL HANNA/REUTERS)

Utrolig selvmål hjalp Atlético til seier

Atlético Madrid hadde marginene på sin side hjemme mot Sevilla.

Atlético - Sevilla 2-1

Atlético Madrid har hatt en forferdelig sesong, men kunne juble etter det dramatisk oppgjøret hjemme mot Sevilla lørdag.

Gjestene tok føringen, men et vanvittig selvmål sørget for 1-1 - og på overtid sikret Atlético og Antonio López seieren.

Sevilla falt dermed ned til fjerdeplass på tabellen, ettersom Valencia passerte da de slo Espanyol 1-0 tidligere lørdag kveld.

Atlético klatret opp til en forleøpig 11. plass, men kan passere av flere lag når runden spilles ferdig søndag.

Vanvittig selvmål
Renato sendte Sevilla i føringen da han stanget inn en corner minuttet før pause.

Atlético slo imidlertid tilbake tidlig i andre omgang.

Først var Diego Forlán både god og heldig da han klarte å komme seg alene mot Sevilla-keeper Palp, men Palop var våken og kom ut for å gjøre målet mindre for Forlan.

Atlético-spissen rakk imidlertid å fyre av, men skuddet gikk rett i Palop. Ballen spratt likevel Atléticos vei, for returen spratt tilbake i skulderen til Sevilla-forsvarer Ivica Dragutinovic og derfra spratt den i mål.

Avgjorde på overtid
Etter 73 minutter fikk Sevillas midtbanespiller Aldo Duscher marsjordre da han pådro seg sitt andre gule kort på åtte minutter.

Og på overtid kom også seiersmålet for Atlético. Det var lagt til tre minutter på Estadio Vicente Calderón, og etter to og et halvt minutt fikk Atlético frispark.

Simão stilte seg opp, og tre minutter og 16 sekunder på overtid traff frisparket på pannebrasken til Antonio López, som stanget inn seiersmålet.