Bjarne Brønbo
Bjarne Brønbo

Her kan du se korene synge igjen

Se de seks korene igjen når du vil - og så mange ganger du vil.

Gikk du glipp av ditt favorittkor under premiereprogrammet av «Det store korslaget»? Eller har du bare lyst til å se det igjen - og igjen?

Fortvil ikke, vi har løsningen: alle opptredenene fra premiereprogrammet finner du her.

Se Team Bjarne åpne showet øverst i saken.

«Peptalk» sikret full pott

Da koret jublende løp bak scenen hadde Bjarne dette å si om dem:

- Vi hadde en «peptalk» klokken 19.00 og jeg er stolt av evnen deres til å lytte, ta til seg og utføre alt vi har planlagt. De gjorde en formidabel jobb som var mange hakk opp fra generalprøven!

Og ifølge trønderen har koret hans fortsatt mer på lager.

- De var hundre prosent nå, men får vi være med lenge, så blir det enda bedre, det kan jeg love. Jeg så at de koste seg der oppe, og det er veldgi viktig, det er jo tross alt underholdning.

Team Benedicte «Staying Alive»

371819

Og Benedicte var overlykkelig etter gjennomføringen.

- Det var hundre prosent kraft! De var utrolig profesjonelle og de utførte det akkurat slik jeg ville ha det. De har et utrolig overskudd, jeg ble bare så glad av å høre dem.

Team Joddski «Run To The Hills»

371820


- Det er godt å se at vi valgte så sinnsykt rett på audition, og at de planene vi hadde ble til virkelighet! var duoens umiddelbare reaksjon etter kordebuten.

Team Tuva «Englefjes»

371821

- Det var jævlig bra! Det var en energi der som jeg ikke har sett før. Publikum bidro nok til det, men jeg så at det løsnet for alle korene i kveld. Jeg er veldig stolt. Jeg føler meg som en mor, og at de er barna mine, så stolt er jeg! jublet Tuva til tv2underholdning.no idet koret kom av scenen etter sin premiere.

Team Åge «God Gave Rock 'n Roll To You»

372014

- Det var eksplosivt men kontrollert! Jeg er innmari stolt av koret mitt. Finnes det noen rettferdighet i verden, så drar Team Åge i land seieren. Og så vil jeg gratulere Arve Hagen i koret mitt, som har bursdag i dag. Vi kan bare ikke havne nederst i dag når han har bursdag, strålte Sarpsborg rockekonge.


Team Simone «Wake Me Up Before You Go-Go»

371985

- De er på et høyt musikalsk nivå. De er sjarmerende og jeg kan ikke tro at jeg har så gode korister. Jeg har bare lyst til å nusse dem alle sammen, så gode er de, strålte Simone da hennes kor hadde debutert på scenen.