Team Simone (Foto: Thomas Reisæter/)
Team Simone (Foto: Thomas Reisæter/)
Korslaget_plakat
Korslaget_plakat

Vis din støtte - på direktesendt TV

Nå kan du heie på ditt favorittkor på direkten.

Endelig er «Det store korslaget» tilbake med seks splitter nye kor, fra Bodø i nord til Sarpsborg i sør.

Mens korene gir alt i studio i Nydalen i Oslo, er det flere steder i landet samlet heiagjenger som satser alt på at akkurat deres kor skal komme videre i konkurransen.

Din heiagjeng på TV

Er du en ihuga fan av Team Åge, Team Tuva, Team Benedicte, Team Joddski, Team Bjarne eller Team Simone, gir vi deg nå sjansen til å hilse direkte til koret i studio, fra der du er.

Befinner du deg i en forsamlingssal stappfull av fans i hjembyen til et av korene, har du samlet hele vennegjengen i stua, eller sitter du mutters alene et sted og heier med plakater og det hele, har du nå muligheten til å komme på TV.

«Det store korslaget» ønsker å komme i kontakt med deg hvor enn du er!

Slik gjør du det

Kontakten med deg og resten av heiagjengen skjer via Skype på internett. Du trenger en god internettlinje og et web-kamera for at vi skal kunne vise dere på TV.

Søknaden sender du inn i skjemaet under «Skriv inn ditt spørsmål her».

Send en begrunnelse på hvorfor akkurat du og gjengen skal komme med på TV.

Viktig: I tillegg MÅ du skrive fullt navn, telefonnummer, mailadresse og hvor dere skal være når dere blir kontaktet via Skype. Skriv også HVEM dere heier på.
Tekniske spesifikasjoner som er nødvendig for gjennomføring, i tillegg til nettlinje og web-kamera, vil vi se nærmere på hvis du og din gjeng blir valgt ut.

Les alt om «Det store Korslaget» her.