Ashley Young (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Ashley Young (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Martin O’Neill lei av anklager om filming

Villa-bossen til verbalt angrep på dommerstanden i forsvar av Ashley Young.

Martin O’Neill måtte klare seg uten viktige Ashley Young i 0-1-tapet for Liverpool sist.

Young fikk gult kort for filming i kampen mot Arsenal og måtte dermed stå over oppgjøret med scouserne med fem gule kort.

Raser mot Dowd
Han er klar til dagens FA-cupkamp mot Blackburn, og får samtidig full støtte fra sin nord-irske manager. O’Neill blånekter for at Young er en juksemaker og anklager dommer Phil Dowd for å ha fått andre dommere på tanken.

- Ashley gjør to saltoer i lufta, lander på hodet og så ser dommeren det som filming? Ikke alle situasjoner hvor noen faller er filming, raser O’Neill overfor Vlilas eget nettsted.

LES OGSÅ: Sjekk den store transfervinduguiden

Han frykter for konsekvensene av at dommerne blir stadig reddere for å gå glipp av situasjoner med tre dusin kameraer rettet mot banene.

- Dommerne bør bruke litt sunn fornuft og ikke gi gult kort til en som fyker rundt i lufta, lander med hodet først og kunne ha skadet seg selv, mener O’Neill.

1 av 3
Dagens møte med Blackburn blir det første av tre kamper mot Lancashire-laget i januar for Aston Villa.

Allerede tirsdag møtes lagene til dyst i det første av to semifinaleoppgjør i ligacupen. Det er derfor ventet at begge lag prioriterer drømmen om ligacupfinale og Wembley foran dagens 3.-rundekamp i FA-cupen.

Ashley Young (Foto: Olly Greenwood/AFP)
Ashley Young (Foto: Olly Greenwood/AFP)