HAR ASTMA: David Beckham (Foto: Elaine Thompson/AP)
HAR ASTMA: David Beckham (Foto: Elaine Thompson/AP)

County drømmer om Beckham

Notts County vil satse på aldrende stjerner.

Etter det TV 2 Sporten erfarer er Notts County interessert i å hente David Beckham til klubben etter VM i Sør-Afrika. Sportsdirektør i verdens eldste fotballklubb er som kjent Sven-Göran Eriksson, som samarbeidet tett med Beckham da han var landslagssjef for England i perioden 2002-2006.

Klubben håper å bruke den profilerte svenskens posisjon i internasjonal fotball til å knytte seg til stjernespillere som er i ferd med å avslutte karrierene sine, sier en kilde til TV 2 Sporten.

Tidligere i høst ble Sol Campbell hentet til Notts County, men han forsvant ut igjen etter kun én kamp for Nottingham-klubben.

Notts County ligger for øyeblikket på fjerde nivå i England, men har mål om å spille i Premier League innen fem år. Klubben har slitt økonomisk i høst etter at selskapet som stod bak de ambisiøse planene trakk seg, men har den siste tiden hatt samtaler med Idar Vollvik og mobilselskapet Ludo om en sponsoravtale.

Partene ble i går enige om en ettårskontrakt verdt omtrent 2,5 millioner kroner, og Ludo blir klubbens hovedsponsor i sesongen 2010/11.