Raphael Poiree (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)
Raphael Poiree (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)

Poiree alvorlig skadd i ulykke

Raphael Poiree i ulykke med firhjuling i Eikelandsosen.

Onsdag ettermiddag betegnes skadene som alvorlige, mens tilstanden er stabil, opplyser Haukeland universitetssykehus til NTB. Ulykken skjedde mandag.

35-åringen, som er landslagstrener for de norske juniorkvinnene, veltet da han var ute og kjørte med en firhjuling, såkalt ATV, i Eikelandsosen i Hordaland.

– Han er operert en gang allerede og skal opereres igjen i dag (onsdag). Vi får håpe det går bra med ham, jeg har snakket med ham, sier Per-Arne Botnan, idrettssjef i skiskyting, til NTB.

– Han skal opereres i dag, og vi må vente på det for å få mer informasjon, sier hans mor til det franske nyhetsbyrået AFP.

Hun opplyser at sønnen pådro seg alvorlige ryggskader. Raphael Poiree er gift med den tidligere norske skiskytterstjernen Liv Grete Skjelbreid Poiree.

- Han kan røre på fingre, tær, armer og bein. Altså er han ikke lammet, sier Olivier Gonon, venn av Poiree, til franske medier.

Han sier at Poiree er medtatt etter mangel på søvn og ligger i strekk.

Ifølge fransk presse ble Poiree funnet under ATV-en, og han skal ha vært alene da han mistet kontrollen over kjøretøyet. Ingen vet hvordan ulykken skjedde.

(©NTB)