Benni McCarthy satte inn det siste og avgjrørende straffesparket i kvartfinalen mot Chelsea (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Benni McCarthy satte inn det siste og avgjrørende straffesparket i kvartfinalen mot Chelsea (Foto: ANDREW YATES/AFP)

McCarthy vil forlate Blackburn

Benni McCarthy føler seg urettferdig behandlet av manager Sam Allardyce.

Benni McCarthy håper Blackburn vil gi grønt lys til en overgang i januar. Spissen fra Sør-Afrika mistrives på Ewood Park og vil ha nye utfordringer.

Angriperen føler at han har blitt behandlet dårlig og han ble buet på av fansen i 2-2 kampen mot Sunderland på mandag. Manager Sam Allardyce krevde også at McCarthy gjennomførte en treningsøkt i vektrommet tidlig dagen etter kampen.

- Jeg har blitt tråkket på
- Nok er nok. Jeg føler at jeg har blitt tråkket på for mye og at det er best å forlate klubben. Jeg var ikke verre enn noen andre i den kampen, men det var bare jeg som måtte stille opp klokken sju om morgenen, sier han ifølge Sky Sports.

McCarthy som kom til Rovers fra Porto i 2006 håper han kan fortsette karrieren i en annen Premier League-klubb. Han trenger spilletid for å holde drømmen om VM-spill på hjemmebane i livet.

Drømmer om VM på hjemmebane
- Jeg vil bli i England, dette er en strålende liga. Jeg er bare misfornøyd med situasjonen og jeg trenger å føle meg ønsket igjen. Jeg blir ikke yngre, men jeg vet at jeg fortsatt har mye å bidra med. Dette er et stort år for meg. Å komme fra Sør-Afrika og få muligheten til å spille for landet mitt i VM er stort. Jeg kan ikke risikere å spille en og annen kamp for Blackburn. Jeg må spille og jeg håper klubben lar meg følge drømmen.

Spissen har bare startet seks kamper for Blackburn denne sesongen og han står bokført med én nettkjenning.