18 år gammel svensk kvinne drept på gangvei

Svensk politi jakter på den eller de som overfalt og mishandlet en 18 år gammel kvinne natt til onsdag. Den unge kvinnen døde noen timer senere av skadene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet ble varslet om overfallet rett før klokken 1.30 natt til onsdag, av en tilfeldig forbipasserende som hadde funnet kvinnen liggende på en gangvei i et boligområde i Hjällbo utenfor Göteborg.

18-åringen var hardt skadd og ble i all hast sendt til Sahlgrenska sjukhuset. I morgentimene onsdag døde hun av skadene, skriver aftonbladet.se.

Kvinnen kan ha vært på vei hjem fra fest da hun ble overfalt, og politiet forsøker nå å kartlegge alle hennes bevegelser det siste døgnet.

– Det var en fest i nærheten. Vi har gått rundt og banket på dører og til og med vært på festen og snakket med deltakerne i et forsøk på å få klarhet om jenta hadde vært der eller var på vei dit, sier politiets pressetalsmann Thomas Fuxborg.

Flere personer er avhørt i forbindelse med drapet, men politiet har ingen mistenkte i saken.

– Enkelte har blitt med til stasjonen frivillig, andre ikke. Men ingen av dem er mistenkt for forbrytelsen, sier Fuxborg.

Den 18 år gamle kvinnen bodde selv i området og svensk politi ber nå publikum om hjelp i saken.

– Vi har ennå ingen vitner til overfallet, så vi vet ikke engang om det er én eller flere gjerningsmenn. Vi har sikret en del spor, men er svært interessert i å komme i kontakt med alle som har vært i nærheten av Bergsgårdsgärdet i natt, sier Fuxborg. (©NTB)