Chris Hughton   Newcastle (Foto: CHRIS RATCLIFFE/AFP)
Chris Hughton Newcastle (Foto: CHRIS RATCLIFFE/AFP)

Stoler på Magpies

Championship på mandagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 28.desember, frist kl. 15.55:
51 Sheffield United-Preston H 1,70
97 Newcastle-Derby (0-1) H 1,80

Totalodds: 3,06

Hjemmeseier på Bramall Lane
Championship. Sheffield United tapte 1-2 for Leicester på Walkers Stadium lørdag. Det var det første tapet på åtte kamper for Kevin Blackwells mannskap. Etter at de store skadeproblemene har avtatt har resultatene kommet, og de er fire poeng unna en playoffplass. Walker (f) er usikker, ellers ingen nye problemer med mannskapet.

Prestons hjemmemøte med Barnsley lørdag ble utsatt grunnet baneforholdene på Deepdale. Forrige helg var de sjanseløse i 0-3-tapet borte mot Nottingham. Formen har vært svak lenge, de har bare vunnet en av de ni siste kampene. Wallace (m) er suspendert.

Vi tror Sheffield United tar poengene hjemme på Bramall Lane til 1,70.

Serielederen får tillit
Championship. Newcastle spilte 2-2 mot Sheffield Wednesday på Hillsborough lørdag. Det var den tiende strake kampen uten tap, og serielederen har en luke på åtte poeng ned til West Bromwich. Smith (m) er tilbake, ingen nye problemer for manager Chris Hughton.

Derby leverte en ny svak kamp i 0-2-tapet hjemme mot Blackpool lørdag, og manager Nigel Clough var alt annet enn fornøyd med sitt mannskap. Det var det andre hjemmetapet på en uke, og nedrykksstreken begynner å nærme seg. Moxey (f) er suspendert.

Serieleder Newcastle er ubeseiret på St James`Park, og mot formsvake Derby spiller vi H med 0-1 fra start.

Vurdert av Tage Barstad