Manny 'Pacman' Pacquiao (Foto: GABRIEL BOUYS/AFP)
Manny "Pacman" Pacquiao (Foto: GABRIEL BOUYS/AFP)

Pacman truer med kamp i retten

Bokseren Manny Pacquaio vil likevel kjempe mot Floyd Mayweather, om det så må bli i en rettssal i stedet for i Las Vegas.

Det ble spådd å være tidenes største kamp rent økonomisk, oppgjøret i weltervekt mellom de to storhetene. Men så ble alt avlyst. Pacquiao nektet å gå med på Mayweathers krav om økt dopingtesting.

Det hele var bare et spill fra galleriet, mente Pacquaios promotor, som slo fast at Mayweather var for redd til å bokse. Nå kommer Pacquiao selv på banen, med tungt skyts mot sin rival.

- Nok er nok. Jeg ber Floyd Mayweather om å ikke være feig, og møte meg i ringen. Lukk den pene munnen din så vi kan vise verden hvem som er den sanne kongen av ringen, sier filippineren.

Superstjernen ber Mayweather møte ham i ringen i Las Vegas som planlagt, og avslører at han jobber med et søksmål mot den amerikanske bokseren. Det gjør han for insinuasjoner om at han er dopet.

- Jeg har bedt promotoren min om hjelp til å skrive et søksmål så fort som mulig, fordi jeg er blitt spurt av folk om jeg virkelig doper meg og har jukset meg til verdenstoppen, sier Pacquiao. (©NTB)

Floyd Mayweather Jr. (Foto: MARK RALSTON/AFP)
Floyd Mayweather Jr. (Foto: MARK RALSTON/AFP)