Stephen Gately, kjent fra Boyzone, ble funnet død i en leilighet på øya Mallorca i Spania 10.oktober. (Foto: Ken Goff Photos Ltd, © ep)
Stephen Gately, kjent fra Boyzone, ble funnet død i en leilighet på øya Mallorca i Spania 10.oktober. (Foto: Ken Goff Photos Ltd, © ep)

Delte seng med døde Stephen i tre timer

Obduksjonsrapporten viser at Stephen Gately døde flere timer før partneren oppdaget det.

Den endelige obduksjonsrapporten over den døde Boyzone-stjernen Stephen Gately ble frigitt i går.

I følge The Sun skal den 33-årige artisten ha vært død i åtte timer før det ble oppdaget at han var død. Det betyr at partneren Andy Cowles har sovet sammen med liket i minst tre timer.

Hjerteinfarkt

Eksperterne har konkludert med at Gately døde av et hjerteinfarkt og ikke ble kvalt av sitt eget spy, som det tidligere ble antatt.

Det har tidligere kommet fram at paret hadde tatt med en bulgarsk mann hjem fra byen.

De tre «ble intime» på sofaen, som The Sun beskriver det, før Cowles og den bulgarske mannen trakk inn på soverommet.

Sov tre timer med liket

Samtidig lå altså Boyzone-stjernen livløs på sofaen. Han var svært beruset etter å ha drukket flere flasker vin eller champagne.

Den bulgarske mannen har siden forklart at han hadde sex med Andy Cowles, som etterpå gikk tilbake til sofaen og la seg ned for å sove ved siden av kjæresten.

Rettsmedisinernes beregninger viser at han må ha ligget minst tre timer sammen med den døde partneren sin, før den bulgarske gjesten oppdaget at det var noe fryktelig galt.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)