Storhamar (Foto: TV 2/)
Storhamar (Foto: TV 2/)

Storhamar får tillit

Sjekk tirsdagens dobbel fra TV 2 Sporten.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 22.desember, frist kl. 18.25:
2 Frisk-Storhamar B 1,90
19 Lens-Saint-Etienne H 1,75

Totalodds: 3,33

Borteseier i Askerhallen
Get-ligaen. Frisk vant 5-4 etter forlengning borte mot Stjernen i siste kamp forrige lørdag. De har hatt et godt tak på Stjernen denne sesongen, og David Nystrøm ble matchvinner i Stjernehallen. Åtte av de ti siste kampene er imidlertid tapt, og tabelljumboen ser fortapt ut i bunnen av tabellen.

Storhamar tapte 3-5 hjemme mot Lørenskog forrige søndag. Før det kom de fra seier mot serieleder Vålerenga og to seirer mot Sparta. De har blitt trukket fem poeng for å ha benyttet en ikke spilleberettiget spiller.

Vi tror Storhamar vinner i Askerhallen og spiller B til 1,90.

Lens tar poengene
Ligue 1. Lens bortemøte med Valenciennes lørdag endte målløst. Det nyopprykkede mannskapet har tatt fem poeng på de tre siste kampene, og har en relativt komfortabel avstand til nedrykksstreken. Hjemme er bare to av ni kamper tapt. Ramos (f) er suspendert, ellers få problemer med mannskapet.

Cristophe Galtier debuterte som Saint-Etienne-manager hjemme mot Marseille lørdag. De fikk Tavlaridis (f) utvist, men klarte å holde unna til 0-0. Det kan de takke keeper Janot for, og det var deres fjerde kamp på rad uten nettkjenning. Skadelisten er lang, og Tavlaridis (f) soner etter det røde.

Lens har bare tapt en av de åtte siste kampene, og mot formsvake Saint-Etienne tror vi på en ny hjemmeseier.

Vurdert av Tage Barstad