SKAL PRØVE SEG MOT DE BESTE: Katrine Moholt er klar for å danse mot proffene.
SKAL PRØVE SEG MOT DE BESTE: Katrine Moholt er klar for å danse mot proffene.

Moholt i proff dansekonkurranse

TV 2 kl. 21.00: Katrine Moholt tok utfordringen fra Tor Fløysvik på strak arm.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Katrine Moholt gjorde stor lykke på parketten under «Skal vi danse» – så stor lykke at hun nå skal konkurrere mot de virkelig gode danserne. Sammen med Egor Filipenko har programlederen deltatt i de innledende rundene av nordeuropeisk mesterskap på Gardermoen Congress Center.

Fløysvik har trent henne

– Jeg tenkte meg nøye om da jeg fikk utfordringen av Tor Fløysvik. Men jeg kan jo ikke si nei, så jeg brettet opp ermene og satt i gang med trening, sier Katrine Moholt som er blitt trent av Fløysvik i ukevis før dansekonkurransen.

– Jeg har holdt dansen mer eller mindre ved like etter jeg vant «Skal vi danse», og har danset både her og der, jeg elsker å danse. Jeg tror vinnersjansene mine er små i konkurransen, men det er et interessant eksperiment å se hvordan jeg og Egor kan hevde oss i en ordentlig dansekonkurranse, sier Moholt.

På linje med de profesjonelle?

– Vi ønsker å finne ut hvor gode kjendisene blir av å delta i «Skal vi danse». Stemmer underholdningsprogrammet vårt med virkeligheten? Derfor lager vi nå et nytt program fra virkelighetens «Skal vi danse». Nord-Europeisk dansemesterskap danner rammen rundt prorammet vårt, der Katrine Moholt også er programleder, sier prosjektleder Kathrine Haldorsen i TV 2.

Har talentet

Tor Fløysvik mener at Katrine Moholt har et stort dansetalent. Det var under Superfinalen av «Skal vi danse» på TV 2 at dommeren gav Moholt en utfordring om å delta i en profesjonell dansekonkurranse.

Hvordan det faktisk går med Katrine i konkurransen, kan du se i kveld.

Se «Sånn skal vi danse!» på TV 2 mandag kl. 21.00.

Se også:

«Helt ærlig» på TV 2 mandag kl. 19.00.

«White Collar» TV 2 Zebra mandag kl. 21.45.